boruvka píše:
Jak to tady tak postupně všechno čtu, jde mi z toho hlava kolem. Mám pocit, že aby člověk mohl vůbec fungovat, musí péči o sebe věnovat 3/4 dne. Začínám to mít jak na houpačce. Chvíli jsem šťastná, že vím, jak na to..tedy přesněji vím, kde to dohledat(za to patří Jardovi velký dík) a pak mám zas depku, protože je toho fakt moc. Včera jsem dočetla Urinoterapii a nemoci od paní Partykové a mám chuť to zkusit. Myslíte, Jardo, že po důkladném pročištění organismu a následném pravidelném pití vlastní uriny, by se mohlo tělo natolik srovnat, že by dokázalo využít maximum z potravy(syrové,doma a s láskou vypěstované) a pak by tohle všechno nemuselo být až tak do puntíku? Jen si ten jídelníček správně poskládat. Pokud ne, tak po vzoru Henriho Monforta přecházím na pránu a stanu se breathariánem
Nakonec možná "nejjednodušší" cesta. Omluva za to,že to vkládám sem, prostě jsem se pročetla až k tomuto tématu a už to přestávám dávat.
boruvka
To není pravda, musíte si uvědomit, že po zavedení tohoto režimu opouštíte režim starý, čili je to pouze výměna činností, ne činnosti navíc. Urinoterapie je velice mocná léčba a velká rizika tam nejsou, čili já se k ní stavím kladně a nevidím důvod, proč to nevyzkoušet. Přechod na pránu, no nevím, mnoho se toho napovídá a skutek utek, tedy mnoho takových lidí neznám.