Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte čer 09, 2026 11:21 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 91 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Herpes
PříspěvekNapsal: čtv srp 04, 2011 1:34 pm 

No, já se nepřu o tom, že VŠICHNI do jednoho máme herpes virus v sobě, k jeho primoinfekci dojde už k dětském věku a nevyhne se nikomu z nás...
ale rozhodně se tak nestane pojídáním hovězího masa.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv srp 04, 2011 9:12 pm 
Administrátor
Administrátor

Vševěd píše:
No, já se nepřu o tom, že VŠICHNI do jednoho máme herpes virus v sobě, k jeho primoinfekci dojde už k dětském věku a nevyhne se nikomu z nás...
ale rozhodně se tak nestane pojídáním hovězího masa.

Nyní moje slova potvrzujete a zároveň vyvracíte, to je přeci nesmysl. Hovězí je zdroj té matrice a je naprosto jedno, kdo ho jí zda matka, nebo dítě, prostě se infikujeme z pojídání hovězího, ale pouze informačně, je to něco jako homeopatie, ale obráceně.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2011 9:36 pm 

zdravym vas co by ste mi odporucal na vaginalny herpes stravujem sa dost dobre uz 2 rok a som na dalsej ociste a to MMS a mam uz za sebou 6 kur ocist na pecienku a samozrejme aj criev no ale cez tuto kuru mi vyskocili pupinky naplnene tekutinou nad varlatami hlavne ked dlho je clovek zapareny v teple ale moze to byt aj reakcia cistenia MMS? aku by ste zvolil cestu mikrobionalnu alebo protiparaziticku neviem co s tym objavuje sa to tak 3 krat do roka majte s pozdravom

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob říj 08, 2011 8:21 am 
Administrátor
Administrátor

cimo píše:
zdravym vas co by ste mi odporucal na vaginalny herpes stravujem sa dost dobre uz 2 rok a som na dalsej ociste a to MMS a mam uz za sebou 6 kur ocist na pecienku a samozrejme aj criev no ale cez tuto kuru mi vyskocili pupinky naplnene tekutinou nad varlatami hlavne ked dlho je clovek zapareny v teple ale moze to byt aj reakcia cistenia MMS? aku by ste zvolil cestu mikrobionalnu alebo protiparaziticku neviem co s tym objavuje sa to tak 3 krat do roka majte s pozdravom

To honíte nějaké šmejdy po těle a už nevědí kudy kam, ale můžete použít na potírání aktivované MMS, nebo koloidní stříbro, ale s tím MMS opatrně, nenechávat to dlouho.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob říj 08, 2011 9:35 pm 

ten herpes co to vyvolava pisu vsade ze nejde sa ho zbavit len potlacit co vy nato?ja sa s tymi nazormi lekarov neviem akosi vyrovnat len aby mali kseft,nic nejde nafurt ale brat lieky na furt ano! dufam ze tato stranka bude dlho frcat ste fakt dobry a vsetkych co maju problemi ich na vas odporucam s pozdravom CIMO

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned říj 09, 2011 8:27 am 
Administrátor
Administrátor

cimo píše:
ten herpes co to vyvolava pisu vsade ze nejde sa ho zbavit len potlacit co vy nato?ja sa s tymi nazormi lekarov neviem akosi vyrovnat len aby mali kseft,nic nejde nafurt ale brat lieky na furt ano! dufam ze tato stranka bude dlho frcat ste fakt dobry a vsetkych co maju problemi ich na vas odporucam s pozdravom CIMO

Zvýšením kyselosti spustíte do aktivního stavu spící virus, čili pokud nezvýšíte kyselost nic nespustíte. Odstranit se nedá, je přirozenou součástí těla, akorát ho nemusíte spouštět.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon říj 10, 2011 8:45 am 

Nebýt tohoto tématu, ani bych si neuvědomil, že otravné opary jsem už víc než rok neměl. A to stačilo se spotit, proběhnout s mokrou hlavou po venku, stresovačka, napít se z cizího pohárku atd. Prostě jsem je měl na můj vkus až příliš často. Hovězí jsem nenáviděl už odmala, ale řekl bych, že imunita byla celkem o ničem a hodně mi pomohlo denní ládování se nikoliv "ceckem" jak tu někdo psal \":-)\" ale céčkem...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon říj 10, 2011 8:57 am 
Administrátor
Administrátor

Host píše:
Nebýt tohoto tématu, ani bych si neuvědomil, že otravné opary jsem už víc než rok neměl. A to stačilo se spotit, proběhnout s mokrou hlavou po venku, stresovačka, napít se z cizího pohárku atd. Prostě jsem je měl na můj vkus až příliš často. Hovězí jsem nenáviděl už odmala, ale řekl bych, že imunita byla celkem o ničem a hodně mi pomohlo denní ládování se nikoliv "ceckem" jak tu někdo psal \":-)\" ale céčkem...

Tak céčko imunitu dost vylepší a zdravý životní přístup prakticky neumožní virům škodit.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř pro 28, 2011 7:01 pm 

Vševěd píše:
pane Jardo, už jsem vám to tady psal jednou, v hovězím mase je přítomný hovězí herpes virus, který se na člověka přenést nemůže, a i kdyby, nepředpokládám, že by dotyčný dával své osmileté
dceři tatarák... tepelnou úpravou se všechny baktérie a viry zabijí... to jen tak na okraj.

Tepelnou upravou se take nici prirozene vyskytujici latky jako vitamin C...a musi se prijimat z ovoce...

http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř pro 28, 2011 7:06 pm 

Sroll píše:
Ja mam, ale i lide v mem okoli, jen pozitivni zkusenosti s L-Lysinem a je pravdou, ze od te doby co ho beru v soli, uz jsem nemel zadny opar.

Pouzivam k soleni jidel Halso sul, ktera obsahuje na 1g 356mg drasliku a 290mg L-Lysinu. Zadny NaCl.
Cili musim se postavit za nazor Vseveda.

Zjistil jsem ze ten draslik mi docela pomaha. Napr. pri vyssi telesne namaze docela zlepsuje svalovou cinnost a celkovou regeneraci. Davam si cca 500 mg drasliku/den do piti. Uzivam ve dnech podle potreby, takze ne neustale.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 10:11 am 

cimo píše:

vaginálny herpes ktorý zposobuje pupinky naplnene tekutinou nad varlatami \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"
Vy budete asi hermafrodit:-)
btw. ty pupínky jsou zlatý stafylokok...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 12:09 pm 

Petr 2 píše:
Tepelnou upravou se take nici prirozene vyskytujici latky jako vitamin C...a musi se prijimat z ovoce...

jojo, hovězí maso je PLNÉ vitamínu C \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 4:47 pm 

Vševěd píše:
jojo, hovězí maso je PLNÉ vitamínu C \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"

zdravy metabolismus, homeostaze ma dumyslne mechanismy jak si vystacit i s malymi davkami vit C., ktere jsou napr. v syrovem mase, umi si ho recyklovat takze se ho tolik nespotrebuje. Divoka zver zije symbioticky a prakticky ho nepotrebuje, metabolismus si ho vytvori sam. Pointa u cloveka je v tom navodit spravnou homeostazu a ne si ji porusovat a pak dodavat neprirozene vysoke davky ktere neresi pricinu te nerovnovahy. obdobne je to i u jinych vitaminu.
maso neni pravdepodobne plne vit C ale tvoje reci jsou plne lzi a urazek! \":lol:\"

Premejslej nez neco vyplodis... \":lol:\"

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 6:58 pm 

Námořníci jedli maso na kila a dokud si s sebou nevzali na palubu kysané zelí, trpěli na kurděje. To jste určitě v dějepise brali, ne?
V hovězím mase není ani mg vitamínu C, pane chemiku \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"
Koukal jsem, jak tě Sroll setřel, a bylo mi tě líto, ale vidím, že tobě to nedocvakne ani za sto let...
P.S. argumentovat metabolismem divočáka u lidí, to perfektně vystihuje tvoji odbornost

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 7:53 pm 

Vševěd píše:
Námořníci jedli maso na kila a dokud si s sebou nevzali na palubu kysané zelí, trpěli na kurděje. To jste určitě v dějepise brali, ne?
V hovězím mase není ani mg vitamínu C, pane chemiku \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"
Koukal jsem, jak tě Sroll setřel, a bylo mi tě líto, ale vidím, že tobě to nedocvakne ani za sto let...
P.S. argumentovat metabolismem divočáka u lidí, to perfektně vystihuje tvoji odbornost

No nevim nevim...mozna ze namornici trpeli i jinou psychickou deprivaci a naslednou metabolickou poruchou asi jako ty...a pak meli vyssi potrebu cecka...mozne to je...dokazat se to neda stejne jako to ze v mase neni vitamin C...dokaz mi alespon nejakym odkazem ze tam skutecne nejni...to jsem zvedavej! Vytri mi oci! Budu rad... \":wink:\" \":lol:\" Sroll me nestira ale diskutuje to je neco co ty neumis... \":lol:\"

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 91 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]