Mám niekoľko rokov na hlave pokožku (vlasová časť) v zlom stave... po dvoch dňoch od neumytia hlavy ma veľmi svrbí...a celý čas akoby bola nejaká pokrytá šupinami (čisto bielej farby, žiadna krv, ani chrasty...)... včera som sa pustil do toho, vyliečiť si pokožku hlavy (akosi všetko je na to "krátke", a Nizoral ponúka riešenie len na pár týždňov...mám to vyskúšané...) STAROU URINOU... Včera som si dal najprv na 1/4 odparenú, a následne dva dni odstatú urinu na hlavu... nemohol zaspať (lebo čpavok z nej mi to nedovolil...až o štvrtej ráno sa to nejak asi podarilo....
)... išiel som si umyť vlasy doobeda...a .... ten urinový pach starej uriny.... (ktorá ešte zďaleka nie je taká stará, ako sa odporúča v tomto prípade...) je stále citeľný na mojej hlave.... Obávam sa, že keď pôjdem zajtra cvičiť, tak mi potiaca sa hlava "vyrazí von" z pokožky hlavy zbytky starej uriny ktorá sa tam uložila, a budem páchnuť... ako popišaný bezdomovec... (teda nie až tak, ale rozumieme si...)...
Ako to preboha riešili tí, čo si takto (je ich veľmi málo, to mi nikto nemusí hovoriť...
) dávali "dokopy" pokožku na hlave.... ? ....
Idem si umyť vlasy v lychořeřišnici (urobený čaj z nej...10 minút varený, z rozmixovaných guličiek lychořeřišnice), ktorú zmiešam s dvoma kvapkami éterického oleja zo sibírskej jedle.... Dám vedieť, či to pomôže... Totiž moja pokožka vlasovej časti hlavy je pre mňa mega záhadou... nenosím ani čiapky v zime, ani šiltovky, nepoužívam gél, vlasy si češem len pol minúty a aj to opatrne... Mám ich husté, vyzerajú dobre aj na pohľad ... ale prečo je pokožka na hlave v takom "srabe" ? ... Nerozumiem tomu... Hoc som si už urobil XY klystírov, 3 šanky, očistu pečene, robím 4 krát týždenne derivačnú kúpeľ, denne olejovú kúru na očistu krve... očisty žalúdka... atď...
Nikto mi prosím nehovorte, že je to zo stravy... Mám ju inú ako sa odporúča na týchto stránkach, ale cítim sa pri nej fantasticky. A nepatria tam žiadne biele jedy, stolicu mám výbornú, bez zápachu (čo musí hovoriť za všetko)...
V čom môže byť problém.... hmmm...
dieta