Jaroslave dobrý den, se mnou je zle
Oba synové jsou dost nachrmlaní (kašel, horečky... chřipka), dnes ráno vidím, že jsem to chytil od nich, takže je zle. Mám kašel, který pěkně řeže v krku. Moje teplota zatím zvýšená jen zanedbatelně.
Ihned jsem teď nasadil 100% reverzi uriny (což je dle knihy
Partyková: Urinoterapie a nemoci výborná věc), dal 1000 mg vit. C se šípkem a uvažuji o jídle - zda dát urinový půst, nebo mírně jíst (buď jen čerstvě lisované šťávy, anebo sirnou patlaninu, kterou jsem konečně udělal, však jsem Vám kvůli patlanině teď v páteční poledne volal, ale povedla se, patlanina je moooc dobrá). Samozřejmě, hlavní zbraní bude MMS, ale nemá se dávat nalačno, tak bych měl prvně něco sníst?
Prosím Vás, pár otázek:
- vitamín C (tablety 1000 mg se šípkem) mám brát jak často? Sice účinkuje 12 hodin, ale tělo určitě céčko potřebuje, takže... po 2 hodinách?
- nevadí výše uvedená urinoterapie s uvedeným braním vitamínu C?
- jak mám při své postavě 186cm/73kg dávkovat MMS? Kolik kapek a jak často? Mám nějak počet kapek v nějakém intervalu zvyšovat? Samozřejme se teď vrhám na
MMS fórum hledat info.
- ohledně jídla: mám střídmě jíst, nebo pouze pít čerstvé šťávy a na hlad bych si dal dávečku sirné patlaniny, lze to?
- sirnou patlaninu raději s ovocem nebo zeleninou?
- jestli sirná patlanina v mém stavu nevadí, normálně bych ji rád 2x nebo 3x denně jedl, však očista krevního řečiště uškodit nemůže?
- co bych měl ještě dále dělat proti té mojí viróze?
Prosím Vás, dejte mi nástřel akcí, které mám proti chřipce s kašlem podnikat. Moooc děkuji! Jindra
P.S. Uff omlouvám se, dotaz jsem měl vložit do vlákna o MMS, protože MMS chci použít jako hlavní zbraň)