Jindra píše:
Jaroslave dobrý den, se mnou je zle. Oba synové jsou dost nachrmlaní (kašel, horečky... chřipka), dnes ráno vidím, že jsem to chytil od nich, takže je zle. Mám kašel, který pěkně řeže v krku. Moje teplota zatím zvýšená jen zanedbatelně. Ihned jsem teď nasadil 100% reverzi uriny (což je dle knihy Partyková: Urinoterapie a nemoci výborná věc), dal 1000 mg vit. C se šípkem a uvažuji o jídle - zda dát urinový půst, nebo mírně jíst. Samozřejmě, hlavní zbraní bude MMS, ale nemá se dávat nalačno, tak bych měl prvně něco sníst?
Prosím Vás, pár otázek:
- vitamín C (tablety 1000 mg se šípkem) mám brát jak často? Sice účinkuje 12 hodin, ale tělo určitě céčko potřebuje, takže... po 2 hodinách?
- nevadí výše uvedená urinoterapie s uvedeným braním vitamínu C?
- jak mám při své postavě 186cm/73kg dávkovat MMS? Kolik kapek a jak často? Mám nějak počet kapek v nějakém intervalu zvyšovat? Samozřejme se teď vrhám na MMS fórum hledat info.
- ohledně jídla: mám střídmě jíst, nebo pouze pít čerstvé šťávy a na hlad bych si dal dávečku sirné patlaniny, lze to?
- sirnou patlaninu raději s ovocem nebo zeleninou?
- jestli sirná patlanina v mém stavu nevadí, normálně bych ji rád 2x nebo 3x denně jedl, však očista krevního řečiště uškodit nemůže?
- co bych měl ještě dále dělat proti té mojí viróze?
Prosím Vás, dejte mi nástřel akcí, které mám proti chřipce s kašlem podnikat. Moooc děkuji! Jindra
Jindra píše:
Po telefonické konzultaci s Jaroslavem jsem provedl:
- výplach žaludku a klystýr
- najel jsem na půst o urině a vodě
- vitamín C žádný neberu
- a to hlavní, MMS. Jaroslave doporučil jste 2 kapky, za hodinu 4 kapky a za další hodinu 6 kapek, dále již nestupňovat, tj. každou hodinu 6 kapek. Je mi pořád moc bídně (slabost, lehké motání a bolest hlavy, jakýsi tlak v očích, nepříjemný kašel, střední bolest zádového a lýtkového svalstva i asi ledvin; teplotu ani rýmu nemám, studené ruce), tak jsem neukázněně najel až na 8 kapek, které teď periodicky beru.
- manželka teď koupila ananasy, tak najedu na ananasové ščávy kvůli doplnění enzymů, jak jste říkal. Neznám dávkování, tak na šnekovém lisu odščavím půlku ananasu a za důkladného proslinění si ščávu vychutnám. Další půlku ananasu buď večer nebo až ráno na dopoledne s sebou do práce. Škoda, že se ananasovou ščávou asi nastartuje trávení? To mne pak asi přepadne pořádnej hlad.
- při každém pití vody mám lehké pocity na zvracení, tak asi snížím dávkování na Vámi doporučených 6 kapek... ano, pokračuji jen se šesti kapkami každou hodinu
- no a říkám si, že mi asi navzdory vitariánství chybí spousta draslíku a minerálů, když tak čtu na MMS fóru toto pojednání... Dneska už asi vážně jsou kupované ovoce a zelenina na tyto složky velmi, velmi chudé a vlastní zahrádku teď samozřejmě máme zazimovanou. Proto bych měl s Jaroslavem probrat, jaké doplňky pravidelně (možná jen přes zimu) brát, abych tento deficit srovnal.
Jarda píše:
Co se týká MMS, jsou reakce velice různé, ale pokud to nevyřeší 6 kapek každou hodinu, tak bych druhý den MMS vysadil a nasadil bych megadávky vitamínu C, kde v takovémto případě vidím jako použitelnou dávku alespoň 10000 mg rozdělených do celého dne. Takové množství vitamínu C ovšem není dobré brát při hladovce a viděl bych vhodné lehké ovocné, nebo zeleninové saláty v nějakém rozumném množství. Vitariánství zdaleka není schopno zajistit vše potřebné pro zdravý organizmus a pokud se kouknete jenom na vitamín C, tak tušíte jak to asi vypadá s jinými látkami. To, co píše PavelZ, bych nepodceňoval a právě víra ve schopnosti vlastního organizmu nepochybně zabírá velice dobře. Také vám jeho příspěvek mimo jiné potvrzuje tu moji radu vyčistit se a hladovět, čímž se dá chřipka zlikvidovat za 24 hodin.
Jarda píše:
Nepíšete, kolik kapek MMS jste již v průběhu dne zkonzumoval, ale při vyšších dávkách jsou ledviny i játra hodně cítit, než se vyčistí. Navíc je to zásada a dost podstatné je tedy i pH moče, pokud jste již moc vysoko, myšleno 8 pH a více, tak to logicky nahazuje i stresový stav organizmu a na 9 pH se již omdlívá. Stres se dá celkem slušně blokovat hořčíkem a pokud ho doma máte, tak ho aplikujte v docela koňské dávce, klidně i 600 mg naráz. Jediné co hrozí při předávkování je průjem a to vás zase pouze vyčistí. Pokud alkalóza trvá déle, je potřeba vysoké pH snížit něčím ostře kyselinotvorným, jinak se velice zatěžují právě ledviny, které jsou postaveny jako filtr kyselin a ne zásad.
Jindra píše:
Tak mám "parádní" průjem. Zhruba v intervalu po dvou hodinách se opakovaně probouzím a ženu na toaletu s průjmem, valí toho ze mne celkem dost. Taky pocit na zvracení, ale ten je zcela zvládnutelný, zvracet nejspíš nebudu. Průjem je ale značný a tak bych měl asi hodně pít, aby nehrozila dehydratace?
Pokračuji v půstu bez uriny a bez MMS, jsem naprosto oslabený a malátný. Mám celkem solidní tlak v ledvinách. Moči je jen málo a vypadá "zdravě", tedy je bezbarvá a bez zápachu (což mne překvapuje, protože poslední hodiny skoro nepiju, abych se taky vyspal).
Jarda píše:
To je po tom MMS, prostě jste toho v sobě zlikvidoval naráz moc, nyní již nebrat MMS, hodně pít, optimálně ledvinový čaj a pokud by průjem pokračoval, tak to zarazit živočišným uhlím, které do sebe absorbuje toxiny vzniklé rozpadem zabitých breberek. Dle mého názoru, pokud vám bude lépe, tak již můžete jíst lehké syrové saláty a brát pro zlepšení energie organizmu vitamín C, doplňte také ve slušné dávce hořčík, který vás celkově dostane do pohody.
Tato konverzace proběhla teď od neděle do úterý (20-22/12). V neděli jsem dal urinový půst s MMS, v pondělí již MMS ne a byly megadávky vitamínů (pondělí a úterý 8 g C během celého dne). V neděli i pondělí mi bylo moc bídně, ale včera jsem se cítil velmi dobře, už jsem tedy normálně zahájil den 1,5 litrem mrkvové šťávy, pak jedl saláty a vitamíny (8 g céčka, 600 mg E, 1000 mg hořčík a 12 tbl pangaminu, kde je spousta vitaminů, minerálů, stopových prvků a aminokyselin).
Věřil jsem, že jsem "za vodou", ale ouha. Dnes ráno jsem se probudil špatnej, moc špatnej (neříkejte mi, že takový propad zavinilo asi 10 vánočních zákusků, které jsem, blbec, večer dal, takové ty nejhorčí - bílá mouka, cukr, máslové náplně... no, neudržel jsem se, když jsem zákusky viděl). Jako by chřipka začínala znovu, jsem na tom jak v neděli ráno. Mám kašel, který šíleně řeže v krku, jsem ukázkově zahleněnej, slabost, hlava se motá, tlak v očích. Trochu cítím játra (divné, ještě neberu MMS). Teplota zvýšená. Proto dnes dám MMS, ale nechci nalačno (to MMS fórum zakazuje), tak jsem si vylisoval šťávu z jednoho ananasu kvůli enzymům (s trochou mrkve, lis se pouhým ananasem ucpával, mrkev to "prošťouchla"). Jsem doma sám s dětmi, takže jsem musel zatopit apod, až teď jsem začal s MMS (měl 2 kapky, za chvíli dám 4, pak 6 a po třičtvrtě hodině budu dávat 6 kapek celé odpoledne, tím do sebe dnes za odpoledne dostanu 70 kapek MMS). Jak bude urina (zatím mám málo), nasadím 100% reverzi uriny (což je dle knihy
Partyková: Urinoterapie a nemoci výborná věc).
Takže to je plán na dnešní odpoledne - voda, 100% urinoreverze, MMS; jinak půst.
Ještě nikdy se mi chřipka takhle nevrátila, tak doufám, že ten průběh nebude zlý. Mám obavy - říká se, že když se chřipka přechodí a vrátí se, už jsou značná zdravotní rizika. To je teď můj případ, ikdyž jsem tu první chřipku snad nepřechodil.
Jéje zapomněl jsem na klystýr... za chvíli ho tedy dám. Ten neuškodí.
Jaroslave prosím Vás mám něco dělat jinak, než jsem tu popsal, nebo to takhle ujde? Prosím poraďte, je mi moc bídně. Ach jo