gonzales01 píše:
Moc dík Jardo, přesně to jsem si myslel, lil jsem dřív do sebe všechno možné, ale citronů minimum. Ta citronová šťáva mi dělá dost blbě, ne hned, ale když ji několikrát zopakuju, tak mě chytnou ty játra a pár týdnů to pak dost cítím a leze mi to dost na nervy. Toto mi nedělá ani jablečný ocet. Takže jak si to trochu uklidním tak bych ji měl asi začít dávat znova, ale nevím jak, musím i nějak fungovat. Zkusím ji víc ředit, co jsem dával předtím bylo asi už moc, dával jsem 1l v ředění 1:3 s vodou v průběhu dopoledne. Blbé je, že mě vždycky dost překyseluje, přítom by měla pH naopak vyhánět nahoru ne? Vím, že jsem pak přes den nedokázal vyhnat pH nad 7 ani okurkovou šťávou. pH musím udržet, takže asi sodu nebo alkalu? Ta chanca funguje, nechám ji tak měsíc.
Litr citrónové šťávy, to je nářez, ani nevím, zda jsem něco takového někdy vyzkoušel a to jsem toho vyzkoušel již docela dost. Je ovšem pravdou, že u zdravého člověka by to patrně nijak nevadilo, ale zdá se mě to opravdu dost. Jinak na pH funguje i mnoho jiných postupů a směsí a dost z toho jsem zde již vysvětloval.