Jarda píše:
Tak ani jednou procedurou co uvádíte nic nepokazíte a hladem už vůbec ne, ale zde by patrně nebylo špatné vyzkoušet trojčátko, protože celá problematika dost připomíná zamoření nějakým helmintem, nebo vyzkoušejte Vermox, to jsem zde již také popisoval. Pokud jsou to helminti, tak by se vám mělo okamžitě ulevit a v záchodě je uvidíte. Jednoho určitě seberte a doneste na hygienickou stanici, kde je požádejte o určení druhu toho šmejda. Pokud by to byla pouze kandida, tak se dá prubnout do klystýru MMS a pořádně se ládovat lichořeřišnicí a dalšími fungicidy. Současně je vhodné držet bezsacharidovou dietu a ono se ukáže o co jde. Ještě mě napadla jedna možnost a to kombinace kvasinky a zvětšená prostata, močíte dobře?
Tak začal jsem s protikvasinkovou dietou. Našel jsem zde na fóru odkaz na tabulku výběr potravin, budu se jí řídit:
http://www.ulozto.cz/12898136/protikvasinkova-dieta-tabulka-120128-by-sakul-xlsPoté, co jsem začal jíst větší množství zeleninových salátů (např. salát, sálátová okurka, ředkvičky, cherry rajčata, paprika, pórek, cibule, česnek, křen, zálivka - citrón. šťáva, jabl. ocet, oliv. olej a okořeněný pepřem, chilli, oregánem a majoránkou) se mi spustila lepivá tuhá rýma, sedl mi zánět na průdušky a hlasivky, vykašlávám kousky zelených hlenů. Spustila se mi krev z nosu. Bolí mě hlava a mám ucpané dýchací cesty.
S vyprazdňováním je to špatné, dnes nebyla ani ranní stolice. I po malé porci jídla mám nafouklé břicho. Pořád cítím tlak na pravé straně pod žebry. Celý den mi strašně rychle uběhl a pořád se cítím mizerně. Jinak mám velké chutě na pečivo, které samozřejmě teď nejím.
Jak se mám pořádně vypráznit? Připadám si celý úplně ucpaný. Dělá toto kvasinka? Případně lze ji nějak "odlepit" z toho střeva tak, abych se pořádně vyprázdnil? S močením problémy nemám, ale nejspíše se mi tekutiny i špatně (dlouho) vstřebávají, kvůli tomu ucpanému střevu.
Daly by se u vás zakoupit suroviny potřebné na trojčátko, příp. čistá jedlá soda, apod.?
A jak teda co nejúčinněji srovnat to vylučování? Nějaký spešl klystýr, nebo stačí jako doposud urina s jablečným octem? Zkusím taky klystýr s MMS.
Mockrát díky.