Zdravim Vas p, Jarda,
- kedze nieje jednoduche sa Vam dovolat ,tak uz dufam posledny x pisem pre overenie mensi suhrn o remineralizacii :>.
- este vsak pred tym, akurat som sa vratil z hematologie, kedze posledne 2 pokusy o darovanie krvi mi neboli dovolene, kedze som mal malo bielych krvieniek 3,5 ( optimumje 5-8 ) ? ,no momentalne (dnes) mi zistili ze mnozstvo bielych co bola pricina nezdaru darovania krvi je uz (zeby postom?) OK ale ze mam 2x viac kys. Mocovej a tiez nieco s leukocytmi. Zobrali mi znova krv a o 3 tyzden vysledky. Ta kys. Mocova moze byt kvoli tomu ze som mal 7 dni post ? Povedal som doktorke ze som drzal 7 dni a tiez ako sa stravujem. Tak ze ona nevie ci to je pricina tej kyseliny a leukocytov.. Prikladam aj oskenovane dnesne vysledky ak sa na to mozte prosim pozriet, a ci vam to dava nejaky zmysel kde moze byt problem s tymi bielymi krvinkami / kys. Mocovou...neviem ci to ma suvis ale nejak ma sem tam zamota v hlave celkom neprijemne, pre postom sa to nedialo...(myslim ze to prejde..)
Tak teda k mineralom:
vitamin C:(kys.askorbova) + E davkovanie: do prujmu vitamin E davkovanie ? je fakt nutny k tomu C? precital som knihu o C a ze zvyraznuje ucinok Cecka
od Vas : Chloridy + HCL = mozu
Chlorid Horecnaty + him.sol (1/4 - 1/2 kav.lyz.) = cely den popijat davkovanie: do prujmu , resp 1g chloridu horec.= 120mg cisteho horciku Kombinacia: horcik,draslik,him.sol,+C = OK ?
Chlorid Draselny davkovanie: ( na zakl. vlas.analyz.) max 8g ,ja zacnem tak s 4g co je 2060mg cisteho drasliku Kombinacie:horcik,draslik,him.sol,+C = OK ?
Chlorid zinocnaty davkovanie: na flaske , kvapky, na lacno alebo pred spanok s 1dcl vody ,, kombinacie: s chloridmi sa moze ale lepsie samostatne
Lugol(jod):+selen davkovanie: rano a vecer 1-5 kvapiek prvych 5 dni, potom 5 dni 5 kvapiek, znova 1-7 kv. v 7 dnoch ,dalsich 7 dni 7 kvapiek, 1-10kvapiek v 10 dnoch , dalsich 10 dni 10 kvapiek , to iste 20 30 az 60 kvapiek to davkovanie viac ako 5 kvapiek ma byt v 5 dnoch alebo poceet kvapiek = pocet dni ? teda ako pisem hore 7 kv. = 7 dni , 20 kv. =20 dni .atd.. kombinacie: lugol + 100 mcg selenu a po přesáhnutí 60 kapek, pak dále selen zůstává na 600 mcg ,, ked sa berie napriklad rano zinok , jod az po ranajkach ? viem ze sa moze kvapkat do jedla,alebo lepsie zapit vodou ? pozn: Jód je bezpochyby zázračným prvkem, ale tak jak ho zde popisujete, jako samostatný prvek, může být i docela nebezpečný, vždy je nutné podávat naráz i párové prvky, především selen, bór, patrně i zinek a železo, dokonce vidím jako vhodné i souběžné podávání hořčíku a vitamínu D3. takze staci ten selen ? ked budme pit v prieehu dna horcik ,tiez kys.boritu a rano zinok .je to OK ?
Kyselina borita davkovanie: na flaske kombinacie: ?
Chlorid manganaty: davkovanie: na flaske teda 20-30kvapiek,, kombinacie: kedze je to chlorid moze sa dat do roztoku 1 ( horcik,draslik,him.sol,+C )
Biely il:(kremik) davkovanie: ? vo vode rozmiesat a vypit (rano)? rano je uz zinok tak, rano zinok a vecer il je OK ? kombinacie: ?
Epsomska sol: davkovanie: ako sol do kupela kombinacie:
Zelezo +chrom: Na to pouzijem melasu , davkovanie: 2 polievkove lyzice su OK? viem ze na kandidu nic moc ale ..... napr. s kksovy olejom alebo skoricou je to OK na aky taky balanc alebo najelpsie samotne ?
sira: MSM davkovanie myslim ze je dost vysoke ale tak 3-5g denne po jedle?
vitaminy B: po jedle, zapit trochou vody, nebiju sa s inymi vitaminm.. plati to aj pre mineraly? B1 100mg B3 1000mg B5 500mg B6 100mg chaolin inositol PABA
Otazky: najdolezitejsia otazka: na fore som nasiel ze najprv treba dat dokopy horcik ,, trva to 2-4 mesiace,,,teda mam cakat tu dobu ? alebo ako najvhodnejsie by bolo suplementovat tento arzenal a ci telo sa nezblazni z toho ...teda ci si nejako nemozem uskodit ... resp. brat to postupne, co je podla Vas najvhodnejsie..? (ide mi hlavne o to travenie,,takze asi oxy, horcik , lugol(selen) , )
0. OXY - uzival som to asi 2 tyzdne a travenie sa vylepsilo ,avsak potom som dal 7 post a momentalne navratovka, ( v piatok koncim) , je jasne ze to budem davat pred spankom, ale rano po jedle 2 hodiny aspon, tym padom ked chcem pit tie chloridy tak vitamin C asi do toho koktejlu ist nemoze, pravda, resp s inymi antiox. ako je E? dalej ked dam na noc biely il alebo zinok je to OK voci OXY? 1. vit. E je fakt nutny k tomu C? ( resp. k inym hore spomenutym)precital som knihu o C a ze zvyraznuje ucinok Cecka 2. Kombinacia: horcik,draslik,him.sol,mangan+?C? = OK ? 3. chlor.zinocnaty / biely il : jedno rano / jedno vecer ? ,davkovanie zinku zvysovat alebo konstantne napriklad 30mg = 6 kvapiek.. 4. lugol - selen na isto treba? a o davkovanie ( pocet kvapiek = pocet dni) je spravne?, ten selen je potrebny v tabletkach alebo staci para orechy tak 4 kusy ( aj ked som cital ze musia byt vypestovane na brazilske pode ktora dava prave tomu orechu tolko selenu..) 5. kys. borita : kedy s cim ? Tych 40-60kv = 15-20mg boru 6. melasa: 2 polievkove lyzice su OK? viem ze na kandidu nic moc ale ..... napr. s kksovy olejom alebo skoricou je to OK na aky taky balanc alebo nemiesat.. ? 7. vitaminy B: tak tu nemam sajnu, nemam ani ziadne vysledky z analyz... doplnat by sa mali pravidelne predpokaldam a jedine iba ako doplnky ? 8. HCL mozem k : (horcik,draslik,him.sol,+C ) , zinok, il, bor ? 9. MSM , toto chcem hlavne kvoli klbom + dat bobkovu kuru ale to neskor lebo uz je toho vela 10. ostrop. kasicka- tak isto neviem ci teraz alebo neskor, lebo je toho vela..
som z toho dost pomotany , je toho celkom dost , ak ste to citali cele a ak nemate cas a mohol by som sa ozvat napr zajtra vecer cez skype tak by to bolo asi lahsie pre Vas....
Dakujem pekne
Přílohy: |

test.png [ 217.52 KiB | Zobrazeno 17063 krát ]
|
|