Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob lis 23, 2024 1:31 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1196 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 80  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát led 06, 2012 1:53 pm 

Jarda píše:
Likviduje jich naprostou většinu. Pelyňku potřebujete tak půl kila a hřebíčku zhruba polovinu, ale to co bude navíc stejně spotřebujete při následném pravidelném týdenním čištění.

Pokud jsou údaje ve výše uvedené tabulce správné, tak na jednu kůru mi vychází podle výpočtu 21 x 3 x 1,5 = 94,5 g pelyňku za předpokladu, že 1 lžička obsahuje 1,5 g. Nebo je to množství špatně? Chystám se na tuto kůru také a jelikož jsem si objednal 200 g pelyňku, tak bych nerad skončil v polovině. Pokud se udává objem čajové lžičky 5 - 7 ml, tak by to asi mohlo pasovat. Jestli mi to dneska vyjde, tak to raději přeměřím.

PříspěvekNapsal: sob led 07, 2012 8:58 am 
Administrátor
Administrátor

Marťan píše:
Pokud jsou údaje ve výše uvedené tabulce správné, tak na jednu kůru mi vychází podle výpočtu 21 x 3 x 1,5 = 94,5 g pelyňku za předpokladu, že 1 lžička obsahuje 1,5 g. Nebo je to množství špatně? Chystám se na tuto kůru také a jelikož jsem si objednal 200 g pelyňku, tak bych nerad skončil v polovině. Pokud se udává objem čajové lžičky 5 - 7 ml, tak by to asi mohlo pasovat. Jestli mi to dneska vyjde, tak to raději přeměřím.

Tak máte to vypočítané správně, ovšem jednak se kůra běžně opakuje a určitě se bere preventivně jednou týdně docela slušná dávka, čili to uvedené množství lidé běžně spotřebují, ale na začátek by mělo stačit i menší množství. Nicméně při jeho ceně, která je dost nízká, na tom neušetříte, při další dodávce máte další poštovné a jste na tom z hlediska financí hůře.

PříspěvekNapsal: ned led 15, 2012 5:03 pm 

Při znovu najetí hřebíčkové kůry je nutné nebo vhodnější odjet si znovu ten týden 3x1 atd, když už to před několika měsíci proběhlo ale člověk pak dlouho nedodržoval těch 9 jednotýdenních?

PříspěvekNapsal: pon led 16, 2012 11:06 am 
Administrátor
Administrátor

Pavelka. píše:
Při znovu najetí hřebíčkové kůry je nutné nebo vhodnější odjet si znovu ten týden 3x1 atd, když už to před několika měsíci proběhlo ale člověk pak dlouho nedodržoval těch 9 jednotýdenních?

Pokud je pauza delší, tak asi ano, aby se předešlo silné detoxikační reakci i když u mnoha lidí to vadit nemusí.

PříspěvekNapsal: pát led 20, 2012 9:44 am 

Dobrý deň,
v stolici som si vypozoroval parazity, po 4 dňoch habanera, som 1 deň už takmer nič nenašiel...
ale opäť sa mi tam niečo objavuje a včera ma šokovola čo som našiel po klystíre....as i 2-3cm dlhé a 1cm široké, čisto biele - ale neviem čo to môže byť...vyzeralo to ako syr...mohlo tam byť toho viac, ale nevidel som na spodok...
ale nič podobné tomu som nejedol....

PříspěvekNapsal: sob led 21, 2012 8:04 am 
Administrátor
Administrátor

stendas píše:
Dobrý deň,
v stolici som si vypozoroval parazity, po 4 dňoch habanera, som 1 deň už takmer nič nenašiel...
ale opäť sa mi tam niečo objavuje a včera ma šokovola čo som našiel po klystíre....as i 2-3cm dlhé a 1cm široké, čisto biele - ale neviem čo to môže byť...vyzeralo to ako syr...mohlo tam byť toho viac, ale nevidel som na spodok...
ale nič podobné tomu som nejedol....

To, co popisujete, je s největší pravděpodobností kvasinka a lze si to ověřit nejlépe klystýrem s jablečným octem, to ji likviduje excelentně a vycházejí velké kusy.

PříspěvekNapsal: sob led 21, 2012 11:09 am 

Jarda píše:
To, co popisujete, je s největší pravděpodobností kvasinka a lze si to ověřit nejlépe klystýrem s jablečným octem, to ji likviduje excelentně a vycházejí velké kusy.

Ráda bych se zeptala, zda na klystýr stačí kupovaný jablečný ocet ( asi ne moc valná kvalita ), na polykání jsem si ho vždy vzhledem ke kvalitě dělávala raději sama.
Děkuji.

PříspěvekNapsal: ned led 22, 2012 9:29 am 
Administrátor
Administrátor

jani píše:
Ráda bych se zeptala, zda na klystýr stačí kupovaný jablečný ocet ( asi ne moc valná kvalita ), na polykání jsem si ho vždy vzhledem ke kvalitě dělávala raději sama.
Děkuji.

Tak fungovat bude taky, ale není to ono, vždy je lepší vysoce kvalitní a neupravovaný jablečný ocet.

PříspěvekNapsal: ned led 22, 2012 12:39 pm 

V jiném vláknu bylo napsáno přidávát po lžičkách kvalitní ocet do uriny. Jaký by byl postup, množství, při použití bězného použití octa z obchodu, případně bioobchodu? Dala by se použít také kombinace vody, citronu a octa? Ráno klasika urinou, večer tato kombinace?

PříspěvekNapsal: ned led 22, 2012 10:49 pm 
Administrátor
Administrátor

Pavelka. píše:
V jiném vláknu bylo napsáno přidávát po lžičkách kvalitní ocet do uriny. Jaký by byl postup, množství, při použití bězného použití octa z obchodu, případně bioobchodu? Dala by se použít také kombinace vody, citronu a octa? Ráno klasika urinou, večer tato kombinace?

To je stejné, objemově to není rozdíl, pouze kvalitativně a jde využít i uvedená kombinace.

PříspěvekNapsal: pon led 23, 2012 9:56 am 

mohy píše:
Môže mať spojitosť herpes a antiparazitná kúra. Dnes mám štvrtý deň pelinku/paliny a ráno mi vybehol herpes na hornej pere/rtu. Včera večer ma zas ako keby svŕbili pľúca z vnútra, ale do rána to prešlo.
Chuť pelinku sa zdá byť znesitelná, aj ked najhoršie je to také pomleté jemne zapiť vodou a nevdýchnuť to. Možno som ho včera večer aj trochu vdýchol, keď tak teraz nad tým premýšlam.

Pro ty co nechtějí nic kapslovat a nebo se bojí vdechnutí pelyňku mám typ:udělám si ostropestřecovou kašičku,do malé mističky dám svou dení dávku(3 lžíce),přileju trochu oleje a přidám navážený namletý hřebíček a navážený namletý pelyněk,rozmíchám a spolknu jednu třetinu po každém jídle.Neni to ani hořké ani pálivé jako při aplikaci sólo.Olej a ostropestřec to zjemní,ale v žaludku to za chvíli začne makat pěkně.A nemusím nic cpát do tobolek,ale chce to přesnou váhu.

PříspěvekNapsal: pon led 23, 2012 11:09 am 
Administrátor
Administrátor

Pavel Veselý píše:
Pro ty co nechtějí nic kapslovat a nebo se bojí vdechnutí pelyňku mám typ:udělám si ostropestřecovou kašičku,do malé mističky dám svou dení dávku(3 lžíce),přileju trochu oleje a přidám navážený namletý hřebíček a navážený namletý pelyněk,rozmíchám a spolknu jednu třetinu po každém jídle.Neni to ani hořké ani pálivé jako při aplikaci sólo.Olej a ostropestřec to zjemní,ale v žaludku to za chvíli začne makat pěkně.A nemusím nic cpát do tobolek,ale chce to přesnou váhu.

Zajímavý nápad a patrně to bude i chuťově berné.

PříspěvekNapsal: stř úno 01, 2012 4:09 pm 

Scháním lugol na odčervení u pramene jsem našel tenhle -Lugolův roztok 1% (koncentrace dle lékopisu)Je to vhodné, a v jaké koncentraci se to užívá. Díky Pavel

PříspěvekNapsal: čtv úno 02, 2012 1:49 pm 

zdravím vospolok,
mám v sebe strašne veľké množstvo parazitov, ktoré sa mi nazhromaždilo minimálne za posledné 2 roky, kedy začali moje problémy a neustále sa zhoršujú...(na infekčnom sa zo mňa smejú, a hovoria, že parazity určite nemám, pričom mi ešte neurobili ani poriadne testy, a pani doktorka mi povie, že nechápe prečo tu má každí zvýšené eozonofili a čo to znamená...včera mi zobrali krv na ďalší KO a tkaninové parazity)

začal som kúru s habanerom, už mám za sebou asi tých 20 dní, MMS2 asi 10 dní, teraz mám pauzu jeden deň, keďže som mal zimnice a po dnešnom kávovom klystíre, kde som našiel neuveriteľné množstvo umretých častí parazitov, či larv som sa rozhodol pritvrdiť...
budem mať (120ks) hrebičkové tobolky (veľkosť tobolky zatiaľ neviem), vraj ich mám dávkovať tak, pokiaľ sa nedostanem na úroveň 10-15 toboliek na deň + budem pravidlne brať MMS2 1 plná tobolka denne, a chilli...

keď mi dojdu hrebičkove tobolky, tak dám 1 deň voľno a následne túto trojdňovú kúru

> > > > > 1. 2P-2A-2P
> > > > > 2. 2P-3A-2P
> > > > > 3. 2P-4A-2P

P- prazinquel 1 tableta 600mg
A- albendazol 1 tableta 200mg

ráno-poobede-večer

mám 82kg, viem, že to vyzerá na koňské dávky, ale ustáť to ustojím, zaujíma ma váš názor pán Jarda a či to bude stačiť na zbavenie sa parazitov alebo bude ešte potrebné zopakovať trojdňovú kúru...?
až teraz som zistil, že vlastne vitamíny, ktoré beriem, tak nimi živím parazity...:/

PříspěvekNapsal: čtv úno 02, 2012 9:50 pm 
Administrátor
Administrátor

pavell píše:
Scháním lugol na odčervení u pramene jsem našel tenhle -Lugolův roztok 1% (koncentrace dle lékopisu)Je to vhodné, a v jaké koncentraci se to užívá. Díky Pavel

Již několikrát jsem zde psal, že toto není použitelné zadání, různí lidé míchají různé roztoky a jediné možné řešení je znát, co do toho kdo namíchal a v jakém množství, jinak se na takový dotaz odpovídat nedá.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1196 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 80  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]