evovi píše:
Ahoj všem,chtěla bych tady napsat svůj příběh. V minulém roce v květnu mě začaly problémy,jako závratě a zhoršení zraku. V září jsem nastoupila do nemocnice na lumbálku a oni mě řekli, že je vše v pořádku a že je to od psychiky. Nasadili mě strašné léky,které mě oslabily imunitní systém a já během krátké doby,prožila něco hrozného.Připadala jsem si jako ve špatném filmu, začali se dít věci,kterým jsem se nestačila divit, nevolnosti, bolesti kloubů, svalů, nervů ve tkání, bolest celého hrudního koše až ke klíčním. Na to o něco později ramení klouby a lokty.Potom mě začala alergie na kouř a pachy,také doplnkové stravy a některé potraviny, také na psy a roztoče.. Nejhorší na tom bylo, že i moje dcera,která měla 1 rok a 9 měsíců onemocněla.Když jsem v nemocnici říkala moje příznaky,ktaré mám,tak mi nikdo nevěřil. Jako matka jsem s dcerou chtěla zůstat v nemocnici, byla jsem s ní skoro 3 týdny,ale potom mě vyhodily.A místo mě šla moje maminka. Dceři nasadili antibiotika a léky na ochranu jater flavobion a také helicid 10 a probiotika, protože ji našli helikobaktéra a také mononukléozu a ze mě udělali blázna. Využil toho můj bývalý přítel a nahlásil mě na socialku, že biju dítě, že má mnoho modřin na nožičkách. Tak stejně i já je měla. Již v prosinci jsem přišla na to co mi je ,ale jen podle příznaků, které jsem dala do počítače. Tak jsem ji začala léčit sama. Nikdo mě nechtěl věřit a nikdo mě na to nevzal krev, až jedna dotorka mě tu krev vzala a měla jsem ji tam 32 000 v krvy. Ale také jsem tam měla helikobaktéra, toxoplazmu,toxo, mononukleozu, chlamidie a tu kandidu. Mnoho z nich jsem proděla. Díky mému přítely jsem přišla o svou dceru. V pátek tady přišla paní od soudu a socialky a malou mě odvezli. Dnes musím běhat po doktorech, právě těch, co mě napsali , že jsem psychicky nemocná a musím u soudu dokázat, že nejsem... V září předminulým rokem jsem začala i koktat. Po dvouměsiční péče,kterou jsem na sobě dělala díky internetu a zpráv o kandidě, jsem jedla, tak jako tady tomu všude je. Jenom jsem si také objednala grepové kapky a grepové kapsle a dnes poprvé po dvou letech zase nekoktám. Proč tady píši, protože jste tady vy a máte stejné věci, jako já a to kandidu, která mě prošla i játrama , ledvinama, plícema a i do mozku..potřebuji také vaší pomoc, abych mohla předložit k soudu papír, jak dodopravdy probíhá kandida celým tělem, když je člověk oslaben.Tady znají jen kvasinky a ty nikdo neřeší. Lékaři neznají ničivou kandidu, která se dostane dál, než jen žaludek a střeva. Nejříve jsem prožila něco,j ak jsem již psala, ve špatném filmu, potom mě vyhodili od mé holčičky a teď mi ji vzali...potřebuji pomoc ...na koho se můžu obrátit, abych k soudu mohla předložit důkazy o tom, že jsem vše řekla po pravdě. Obrátila jsem se i na lékařskou komoru, ale ani tam se mě nepodařilo nic ..o kandidě nic neví , ani gynekologové...děsí mě to..
Obávám se, že to budete mít hodně těžké dokázat něco, co je naprosto úmyslně ignorováno a považováno za neexistující v zájmu velkých zisků nadnárodních společností. Prostě dle mého názoru máte jedinou šanci a to dostat kandidu pod kontrolu, tím se stát zase použitelnou z hlediska soudu a další pochybných institucí, což vám vrátí vše o co jste dosud přišla. Jiné důkazy nehledejte, to je zbytečně vynaložené úsilí, ty stejně nikdo nemůže vzít v potaz, protože by byl vlastně považován za spolupachatele v pokusu okrádat monopoly.