Andrea píše:
Krásné páteční odpoledne
tak jsem si udělala včera jednodenni půst. Hodně jsem na toto téma dřív přečetla, něco i těsně před tím, než jsem udělala pokus s jedním dnem. Hodně se píše, že při 1denním půstu nemusí být návratovka. Dnes, 1. ráno po půstu jsem si po probuzení udělala ovocno zeleninovou šťávu...při ní jsem snědla cca 1 pomeranč a v práci hned dva, možná 3, protože chuť byla strašná. Po pár hodinách, co jsem snědla pomeranč, jsem běžela s průjmem na záchod...stolice není vůbec strávená, zapáchá, PH onoho "výtvoru"
mě překvapilo - kolem 8mi. Nejhorší je, že za půl hodiny odjíždím sama na 3 hodinovou cestu autem...a přes víkend nemám k disp. PC. Doufám, že se to spraví a nebudu mít problémy. Nikdy jsem se u sebe s ničím takovým nesetkala a ani se mi nepodařilo podobné zkušenosti najít. ...jak to mám řešit, pokud se mi trávení opravdu rozhodilo?
Jinak příšerná ranní únava a třesot rukou odezněly už po šťávě ráno (cca. ve 4:45).
Děkuji a přeji všem hezký víkend
Ja už robím rok pravidelne jednodenné pôsty (každý pondelok už mi to pride prirodzene) a raz mesačne 3-dňový, u mňa sa tiež občas objavili prujmy ale ako prišly tak aj odišli. Skušal som rôznu stravu v navratovke ale zakaždým to bolo iné . Rano davam lahko naparenu zeleninu (mrkva, brokolica cesnak), prípadne ovsenu kašu a na obed už bežne nejake lahke jedlo, hlavne bez masa. Mne sa napriklad upravila stolica, vzdy po hlavnom jedle asi tak po pol hodine musim na velku. Okrem ineho mam aj menšiu chuť na maso, spotreba masa u mna klesla na polovicu, aj to iba kuracina ale hlavne ryby(losos).Mala by si skusit niečo ine pomaranč nie je uplne idealna "navratovka" kazdy organizmus je iny, takze je to hlavne o skušaní.
Vela zdaru a vydrž. Dôležité je dodržiavať pitný pitný režim.