Dobrý den Jardo, před Vánoci jste mi na mou dlouhodobou (min. 6 let) únavu, ospalost, skoro až depresivní stavy a adenom na štítné žláze doporučil MMS2. Jet měsíční kůru s režimem 0-1-0, 1-0-1, 1-1-1 1/3 tobolky vel. "0", 0-1-0, 1-0-1, 1-1-1 1/2 tobolky, 0-1-0, 1-0-1, 1-1-1 1 celou tobolu a pokračovat celých 30 dní. Jedu v tomto režimu. Tuším, že bych k tomu měla brát práškový vit. C, mám ho tu připravený.
1) Mohl byste mi říci kolik (ideálně popsat množství na čajovou lžičku) a v jaké části dne? Budu dávat do mrkvové šťávy.
Po ukončení kůry plánuji opět provádět půsty od 1-denního a postupně provést až 15-denní, snad i 21-denní půst s ideální návratovkou.
2) Je to podle Vás už dost silná kombinace opatření k tomu zbavit se zaplísnění, cyst v těle, počínající rakoviny a také - to by mě zajímalo - např. oční vady astigmatismus? Mám dioptrie 2 na jedno oko, 1 na druhé. Dle oční samozřejmě bez operace neléčitelné a mám očekávat zhoršení.
Možná řeknete zaměřit se také na parazity - trojčení 21-denní kůru jsem brala vloni počátkem léta, od té doby nepravidelně hřebíček s pelyňkem, teď už jsem ale neměla od LISTOPADU nic.
3) Je to důvod k tomu projet znovu celou 21-denní kůru nebo mám nahodit zase jen dávku 1x týdně?
4) Netluče se s MMS2, když k tomu beru postupně během dne lugol 10kapek (nedostatek jódu potvrzen) + selen, pangamin 6tbl., B12, nalačno hořčík? Mohu vše v 1 den nebo už je toho moc? Možná ta B12 taky jestli se netluče s vit. C?
MMS2 by se nemělo brát na prázdný žaludek, ideálně chvíli po něčem lehkém
5) Je za lehké jídlo považováno i např. 1 jablko a za 30 minut dávka MMS2?
6) Za jak dlouho po dávce MMS2 je vhodné jíst?
S jednou dávkou MMS2 vypiju až asi 0,75l vody.
7) Je to spíše k užitku, když dodám takto více vody?
A poslední dotaz, nejprve do sebe kopnu cca 0,45l vody téměř na ex a jen co popadnu dech, házím si do pusy tobolku a zapíjím zbytkem vody. Vše je to hodně rychlé, protože mám možná zbytečně strach, aby mi mezitím neodtekla pracně napolykaná ta první voda ze žaludku
) Výsledkem je, že mě pak po chvilce ten žaludek tlačí, což může být tím rychlým požitím množství vody.
Během kolika minut je vhodné zvládnout vypít a polknout jednu dávku MMS2? Poraďte..
Děkuji moc za všechny odpovědi!