vera píše:
Dobrý den,
upřímně řečeno jsem dost překvapená vaším nezájmem.A hlavně vaší odpovědí. Jestli je toto pro vás duplicitní téma, pak nevim. Srovnání dospělého muže a malého batolete. V životě už by mne nenapadlo se vás na něco dotazovat,jste arogantní a podle vaší odpovědi víte o tomto tématu ještě méně než já. Tak si tu nehrajte na to že chcete někomu pomáhat.
vera píše:
No, tak to je skvělí, že vám pomohl. Já si myslím, že tato odpověď není nijak extra a hlavně pánové a dámi, je zajímaví co my napsal skrytě do emailu víte. Nezakládejte nesmyslně duplicitní téma.
A to mi prostě připádá nesmyslné, víte. Srovnávat malé dítě s dospělým kdo ví jak starým chlapem. Neříkám, že to nemůže být stejné, ale taky nemusí.
To mi připomíná film vesničko má středisková - tam léčil doktor obdobně jako tady pan Jarda.
Takže ono co člověk to názor.
Že nechápete odpověď není moje chyba, ale vaše a co o tom problému víte, je tím pádem jasné, prd. O tom jak fundovaně čtete text a kdo je zde ignorant jasně vypovídá i to, jak se chováte a jaký máte přístup k dobře a jasně formulované radě a k respektování pravidel tohoto fóra. V pravidlech tohoto fóra se totiž na duplicitu příspěvků jasně upozorňuje, tak jaké slušnosti se vám nedostává, když vám slušně zdělím, že mě nesmyslně přiděláváte práci. Z toho všeho přímo čiší vaše arogance a lenost něco udělat, což cítím z každého vašeho slova. Jinak doktor v uvedeném filmu byl chlap na svém místě, člověk s obrovskou životní moudrostí a nadhledem a pokud mě k němu přirovnáváte, tak děkuji za poklonu, jednou bych se chtěl dostat tam, kde byl ve své moudrosti on.