Zřejmě sem dostal průjem ze stejného důvodu. Postihlo mě to v noci z pátku na sobotu. Předtím sem měl nádherná pevná hovínka (jako ten pejsek z reklamy) a najednou tohle
První průjmy se dostavily pozdějc večer. Po druhém sem si vzal pár tablet černýho uhlí. Ráno a večer piju 1 litr vody a i v pátek večer sem si ji dal. Po druhém průjmu sem ale dospěl k závěru, že sem přišel o hodně vody a brzy by mohlo dojít k dehydrataci, tak sem vypil další litr. Další průjem na sebe nedal dlouho čekat. Po třetím průjmu sem narazil na tohle vlákno a napadlo mě, jestli to není něco jako spontánní šankaprakšalána. Během noci sem vypil dalších 4 nebo 5 litrů vody a vycházela ze mě stolice s něčím co sem vyhodnotil jako hlen. Většina vody šla střevy. Moči bylo minimum.
Tak kolem 5. nebo 6. hodiny ráno sem s pitím přestal, protože sem slíbil kamarádovi, že za něj zaskočím v Průhonický knihovně, kam se můžu dostat jedině na kole, a potřeboval sem bez újmy přežít 25 minut jízdy. Naposledy sem se vyprázdnil před odjezdem a akorát to vyšlo. V knihovně sem během pěti hodin vypil jen 1 litr vylouhovanýho nastrouhanýho zázvoru s citrónovou šťávou (průběžně sem ho popíjel) a na velkou sem musel jen dvakrát (cca v domě mezi 8. a 10. hodinou). Od tý doby doteď ze mě už nic nevyšlo.
Obával sem se nedostatku probiotickejch kultur ve střevech, tak sem si v 7 ráno v supermarketu koupil kysaný zelí. Jediný nepasterizovaný z Nizozemska (15,90 Kč, 520 g, pevnej podíl 500 g, složení: bílé zelí, slaný nálev, ochuceno 2 % bílýho vína, sůl) a pro jistotu ještě jedno pasterizovaný (23,90 Kč, 500 g, pevnej podíl 450 g, baleno u nás, zelí původem z Rakouska, složení: zelí, sůl s jódem, koření), kdybych měl během dne hlad. Tolik ke kvalitě a cenám českejch potravin. Jiný zelí bez chemie v supermarketu k dostání nebylo. Část kvalitního zelí sem si dal ke snídani a zbytek sem si dal k obědu s kari kořením. Druhý zelí sem snědl dnes a dal sem si kefír.
Kdyby se to zrovna nesešlo se záskokem za knihovníka, tak bych se určitě pokusil střeva propláchnout víc. Vypadá to, že už se žádnej průjem konat nebude.
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!