sulponet píše:
No já s problémy kvasinky už bojuji téměř 2,5 roku, prošel jsem vším, nyní už cca 4 měsíce nejím prakticky žádné sacharidy a dá se žít...Ale není to normální život a k tomu se chceme asi dostat ne? Tedy pořád hledám a našel jsem něco, co zde asi ještě nezaznělo-je to napsáno u Malachova - Dokonalá očista těla, začíná to na stránce 135 -doporučuji přečíst, v kostce jde o to, že za svůj život jsme si nashromáždili v tělech obrovské množství tzv.patologického slizu, tento sliz je ve střevech, ale hlavně mimo střeva v břišní dutině a zalévá veškeré tělní orgány, tyto orgány prostě dusí, krade jim živiny a hlavně-je to živná půda pro veškerá zvířátka a zřejmě i pro kandidu. A možná jsme tímto u kořene věci-můžeme dělat co chceme, ale tohoto slizu se nelze jen tak zbavit, veškeré diety na to prostě nedosáhnou, Malachov píše, že tento sliz lze z těla odstranit pouze 1 až 2 měsíce trvajícími klistýry s až na čtvrtinu odpařenou močí nebo dlouhodobou hladovkou...A to pokud vím tady nikdo ještě nevyzkoušel a taky jsem tady nečetl, že by se někdo opravdu vyléčil. Tedy zkouším to na sobě, už týden-denně 1 až 2 klasické klistýry a dále onen odvar:-) a jedu v urinoterapii, k tomu bezsacharidová dieta a dnes jsem si na svačinku dopoledne dopřál po měsících jedno jablko, tak jsem zvědav co to se mnou udělá:-) Zatím se zdá, že hleny se trošku redukují, no každopádně budu referovat.
Špatně jsem se vyjádřila. Mně prostě intuice říká, že pokud 2 roky bojujeme s kandidou, děláme očisty a pořád je konec léčení v nedohledu, tak tudy cesta nevede. Je samozřejmě správné v tom pokračovat, ale základní problém je třeba hledat jinde.
Osobně jsem přesvědčená, že nemoci štítné žlázy značí špatné rozložení životní energie, disharmonii mezi jing a jang.
A extrémní diety a procedury to ještě můžou podpořit. Takže teď nevím, kudy z toho ven.
Zdravý rozum mi říká, že pokud žijeme s každodenní hrůzou, že nám ublíží např. to uváděné 1 jablko, tak něco není v pořádku.