Jindra píše:
Mám zajímavý poznatek. Chytl jsem o svátcích těsně před Vánoci od syna virozu (však jsem ji tu řešil) a léčil jsem ji MMSkem, jinak řečeno, bral jsem MMS několik (málo) dní. Až teď po cca deseti dnech si uvědomuju, že jsem od té doby já vitarián snad nehřešil na sladkém! Nemám chuť! Paráda. Před braním MMS mne honily občas silné chutě, takže jsem dal oplatku, tatranku, čokoládku a podobné tfujtajbloviny, což mne, vitariána (začátečníka), samozřejmě mrzelo. Vypadá to, že to MMS ve mně zneškodnilo nějaké breberky (candida?), které se živí sladkým a vyvolávají na něj chuť. Těma sladkostma samozřejmě míním průmyslově vyráběné sladkosti s rafinovaným cukrem - oplatky, tatranky a podobný sajrajt; raw sladkosti si sem tam dávám pořád, tedy fíky, datle, rozinky. Tam nejsou bílé jedy, takže neškodí. Závěr: ať žije MMS

Ano, MMS zlikviduje kvasinky a menší parazity, čímž se nepřirozené chutě velice slušně zredukují, ale neusnout na vavřínech, mnohdy stačí vysadit MMS a veškeré breberky se bleskem nastěhují do baráku zpátky. Velice účinné je kůry MMS pravidelně opakovat a mezitím si ládovat do střev policejní jednotky v podobě laktobacilů, které jsou v domácím kefíru, pickles a kysaném zelí.