Majsa píše:
Ok. No projevuje se mi to většinou odpoledne nebo večer, ale byly i případy, když se mi to objevilo dopoledne, cítím celkovou zesláblost, do ničeho se mi nechce. Nejvíc je to cítit asi v nohách, jak kdyby mi hrozně ztěžkly a nechtěly mě nosit. Podobný jako hypoglykemka, ale ta to zřejmě není, tu jsem prožíval za "normální" stravy docela často a měl jsem u ní i hrozný návaly horka, rozklepanost, ale tohle je jen únava. Kvasinkou jsem trpěl dost dlouho, ale tu se mi pomocí fungicidních jídel a hlavně doplňováním HCl podařilo zahnat do kouta. Denní jídelníček mám takový, že ráno snídaně ovocná, např. 3x banán nebo větší pomeranč, či pár kiwi, jablka nebo ananas posypaný skořicí, k tomu patlanina nebo kefír. Tam je snad sacharidů dostatek. Oběd je většinou různá kombinace zeleniny, ale ne moc druhů, třeba jen dva nebo tři na jedno jídlo, občas jáhly, pohanka a tak jednou do týdne si dám draslíkovou bombu fazole máslovky s paprikou a posypu chilli, o víkendech celkem pravidelně i maso. Večeře většinou v podobným smyslu, někdy ovocná, podobně jako snídaně. Jinak z laborky jsem měl nízký železo a vysoký vápník a celkovou bílkovinu, na to jste mi radil B12ku, měď, molybden a křemík, stroncium. Křemík doplňuju pomocí bílého jílu podle návodu a taky hořčík aplikací na kůži. Ostatní se teprve chystám zjistit co a jak. Dneska jsem zvládnul šanku, na první pokus to nebylo nic extra, ale cítím se lehčí, jen mě furt trápí nadýmání. A ta slabost se teď navečer taky objevila. Taky se mi od té doby, co jsem na syrové stravě, objevila silná zimomřivost, dřív to teda nebylo s tim teplem nějak převratný, ale teď je to horší, ruce mám pořád jak led a zahřeju se jen silně jangovou stravou.
Jak to popisujete, tak to na zvládnutou kvasinku moc nevypadá, já bych ji viděl naopak dobře živenou, sacharidů tam je až moc, nicméně vyzkoušel bych si jak jsem na tom s jódem a projet protiparazitickou kůru trojčátko, nebo probnout nějaká antihelmintika.