zuzka píše:
Zdravím, mám zajímavý příspěvek co se týče očisty jater, který jsem na diskusi ještě nečetla. Při o čistě se nám s přítelem stalo, že v noci v průběhu očisty, to došlo tak daleko, že jsem 2x omdlela a bylo mi tak zle že jsem nemohla vůbec nic. Moje kaménky byly velké cca 2cm do 15ti kusů a pak přibližně 300 malikých. Nevěděla jsem že to bude mít až takový průběh, protože jsem to zde nikde nezaznamenala. Při tom jsem byla před očistou na ultrazvuku a nic jsme tam neviděli. Doufám, že se mi to při další očistě už nestane, bylo to hrozné.
Zuzko,
existuje rada velmi podobnych navodu na ocistu jater pouzivanych ve svete. Z tech hodne znamych, ktere jsem cetl a pouzival bych jmenoval od Huldy Clark, Andrease Moritze a Kevina Trudeau. Ty navody jsou vsechny stejne s vyjimkou pripravnych fazi. A od mistniho navodu, ktery jsi asi pouzila, se vsechny liseji v zakazu jakehokoliv piti po 14. hodine. Viz napr navod od Huldy -
http://curezone.com/cleanse/liver/huldas_recipe.asp. Hulda Clark:
2:00 PM. Do not eat or drink after 2 o'clock. If you break this rule you could feel quite ill later.Tedy
"Nejez a nepij po 2. hodine. Pokud toto pravidlo porusis muzes se pak citit velice nemocna"Zatimco zde:
Od druhé odpoledne nejezte a nepijte nic víc než vodu, ale tou nešetřete, čím více vypijete, tím lépe. Budete-li jíst po druhé hodině odpoledne, můžete se cítit velmi špatně a nemocní.Takze mozna bys to priste mohla zkusit bez te vody. Ja jsem to vzdy delal bez vody a nebyl problem.