tiriel píše:
velka vdaka za radu. musim sa viac zacitat do fora, tie kefirove zrna už zhanam. som si vedoma,ze maly ma v sebe zrejem aj candidu , problem bude jedine to mlieko . maly je velmi citlivy, za hluposti plače , a ak mu niečo jejde,tak hned chytí velke nervy . velmi rada by som mu pomohla ,lebo viem ze niekde problem bude. taktiez sa snad od prveho očkovania hexavakcinou trapime s mapami na jazyku ,tak stale neviem,čo je to,či canida,ci autoimunita - mapovity jazyk,alebo ...
ta citlivsot a vztek je stale ta psychika,takze jak jsem psal vyse, zrovna tu stabilitu psychiky srovna dobre horcik(chlorid horecnaty) v nabidce na tomto foru, ale rozhodne dodat i vitaminy a lekorici co jsem psal vyse.Pak by se to melo velmi zlepsit (u me treba a cca 75 procent u toho vztekani, brecet jsem prestal zacatkem puberty
)
klystyr je nejlepsi s pevnou nadobkou(ten s vakem je naprd) , ja jsem kupoval tady
http://www.lekarna.cz/irigator-setrny-v ... ba-2litry/ a mam ho uz pres rok a pul a udelal sem s nim odhadem tak 300 klystyru.
Jinak zanesene tluste strevo ma obrovsky vliv na psychyiku,takze bych ho cistit urcite doporucoval, rovnez bych naprosto vynechal ze stravy jakekoli sladke pecivo, a vubec veci ktere obsahuji cukr. S ovocem nebo s medem a kakaem se daji take vykouzlit docela dost dobre veci a vetsinou je to zdrave nebo to aspon neskodi.
Dale bych vynechal i mlecne vyrobky, krom toho kefiru, ten se vam asi bude hodit i kdyz je lepsi z koziho mleka, pokud mate moznost nekde sehnat z farmy apod.
Omezil bych vseobecne moucne vyrobky a maso , kdyz maso tak jist samostatne treba jen se zeleninou a nebo uplne samotne, z duvodu dobreho straveni
edit
Jinak stravu vhodnou a nevhodnou na candidu je mozne nacist ve vlakne candida a chlamydioza, ale je to vlakno znacne rozsahle a pro takto male dite asi bude problem najednou prestat jist 90 procent veci na ktere bylo zvykle