Jarda píše:
Já dávám do posledních 1,5 litru tak větší polovinu polévkové lžíce soli, čili roztok je jen lehce slaný a stejně to dobře protéká. Čištění těla spodem, nebo horem je vždy prospěšné i když ne vždy příjemné. Čím více sajrajtu z těla odstraníte, tím větší rychlost bude mít regenerace vašich tkání. Také nezapomínejte na intenzivní remineralizaci těla a doplnění vitamínu C.
dobrý den
před dvěma dny jsem absolvoval svojí první a ne rozhodně poslední sank.postupoval jsem přesně podle Vás Jardo a vše proběhlo , tak jak mělo, mám z toho skvělý pocit, protože je jednou jasné , že žádná jiná metoda není schopna toho co umí sank.!!!!!
je to hodně rychlé , bez rizika , pokud dodržujete Vámi doporučené rady.
já sám jsem ráno vypil na začátek 1,5 l čisté vody a po půl hodině jsem na to šel, musím uznat , že vypít první dávku na ex je výkon a smekám před Vámi Jardo-))), dostal jsem to do sebe tak na 4-krát a nebylo mi špatně , tudíž jsem usoudil , že sifon je spuštěn, akorát mě trošku rozladilo, že jsem šel na toaletu až po vypití 3,5 litru asi po hodině po vypití první dávky, potom to šlo vše jako po másle-)), můžu Vám říct , že tak chutný heřmánkový čaj jsem jěště nepil-)), příjemná změna po slané vodě.
trošku jsem byl rozladěn , že ze mě šla pouze zakalená voda, ale již rok jsem prakticky vyloučil z mého jídelníčku maso a omezil mléko a sýry, tak jsem možná byl předčištěn-)
je to skvělá , rychlá a hlavně účinná metoda , jak se zbavit toho nahromaděného odpadu v našich střevech, budu sank . provádět pravidelně při změnách ročních období a jsem rád , že to takhle bez problémů funguje!!!!!!!!!!!
jěště jednou díky za Vaše skvělé stránky a rady, mějte se skvěle a do Nového roku Vám přeji hodně zdraví, zbytek nejsou až tak podstatné věci, V