Peťa píše:
Zdravím všechny,
právě jsem narazila na jeden zajímavý článek a už jsem i od několika lidí slyšela o tzv. Low-fat stravě, která je i pro candidu lepší než bezsacharidová a vysokotučná...je to v podstatě takový malý protiklad oproti tomu, co se na těchto stránkách píše. Proto bych se chtěla zeptat, jaký na to máte názor, popř. jestli s tím má někdo zkušenosti atd. Já jsem prozatím dodržovala bezsacharidovou stravu a nevím jak dál. Tady je odkaz na článek:
http://gloria.tv/?media=157742Díky Peťa
Doteď sem konzumoval syrovou zeleninu bez sacharidů, kefír, slunečnicová semínka a zdravej a nejvstřebatelnější tuk, přepuštěný máslo. Občas sem si dal nějaký to avokádo.
V úterý (dva dny před novem) chci vyzkoušet šankaprakšalánu s návratovou stravou složenou z avokáda (20 % tuku). Myslím, že moje střeva už jsou v dostatečně dobrém stavu, aby jim to nedělalo problémy. Jen konzumaci banánů zatím riskovat nechci a s tukem nejsou banány při boji s kvasinkou zrovna nejvhodnější, viz odkaz. Dnes a zítra budu jíst jen zeleninu a různý fungicidní věci z kategorie 0 a 1 (viz tabulka potravin v podpisu). Po 1. jídle budu pít přemražený fungicidní čaje. Po 2. jídle Jarda na 20 straně vlákna radí rozmačkat 2 až 3 stroužky česneku, zalejt je vroucí vodou a po 15 minutách vypít. To by mělo dát očistou oslabený kvasince pořádně zabrat. Taky si koupím laktobacily, abych co nejrychlejc obnovil střevní mikroflóru a kvasince ještě víc znepříjemnil život. Až to budu mít za sebou, tak dám vědět, jak můj avokádovej experiment dopad.
Pak bych rád přešel na 80-10-10 s ovocnými monojídly a vyzkoušel, co to se mnou a s kvasinkou udělá.
Po nějaký době s tuhou stolicí začaly vycházet bílý chuchvalce hlenu (kvasinka), ale pak stolice dost zřídla byla prakticky tekutá. Pořád se v ní ale při bližším prozkoumání vyskytují hleny, i když už nejsou vidět. Netuší někdo, čím by to mohlo být? Optimalizoval sem stravování podle orgánových hodin, dělený stravy a tak, aby před dalším jídlem žaludek všechno stihnul strávit a mezi tekutou stolicí se začínají objevovat už i kusy, který drží pohromadě, ale zas tak velká změna k lepšímu to podle mne není. Zajímá mě, co se stane po dvou dnech jen na zelenině.
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!