6ma píše:
zdravim,
asi pred 14dny sem mel kliste, to jsem jeste tentyz den vytahnul a namazal misto lugolem, ale mam tam stale flek 5cm v prumeru, je cely cerveny,zadne bile uvnitr a do teto velikosti se dostal asi dva tri dny po vytahnuti klistete, od te doby je porad stejny
Takhle dlouho sem flek po klistesti nikdy nemel, a tak mam obavy.
Zacal jsem tedy jist melouny, pro zvednuti pH a premyslim jestli mam zacit s MMS oralni cestou.
Docetl jsem se ,ze z krve se ted nakazeni stejne zjistit neda,kdyz pujdu za doktorem,tak mi na moje pozadani da ATB? tomu moc neverim, navic moje skrvna nevypada jako ta pri nakaze boreliozou.
takze pisi pokrok, myslim ,ze se to bude urcite nekomu hodit.pricemz mluvim o casne nakaze(skrvna nezmila!)
Dosel sem za doktorem,ten mi predepsal atb azithromycin davka 500mg/den , bere se tri dny v tydnu(v plasme totiz vydrzi 68hod) ,jenze na borelioza.cz mi bylo receno ,ze to neni to nejlepsi, takze jsem si zasel jeste pro doxycyklin(konkretne Doxybene) kde je treba brat 400mg!! rozlozene do 2x200mg rano a vecer nebo 4x 100mg po cely den(jak to kdo dokaze ,,stravit") . Doktori casto predepisi pouze 200mg na den a to pro lecbu casto nemusi stacit, trvejte na 400mg, at mate jistotu! Azithromycin napr. neumi proniknout do likvoru(mozkomisni mok), coz doxycyklin umi.
Skrvna kterou mam (EM) byla jeste 1.7 velka 5cm a byla to pouze cervena skrvna, zadny terc, ale takto EM muze vypadat take, tak bacha na to!!
3.7 jsem zacal brat atb doxybene, skrvna uz mela 9x7cm, 4.7 mela 12x8cm(kliste jsem mel dne 17.6.
nyni beru k doxybene 400mg denne i azithromycin, jistota je jistota.
Strava:
rano 0,5-1l ovocne stavy + ovoce nebo rajcatovy salat a vezmu 200mg doxybene(nesmi se brat s mlekem a jeho vyrobky a s potravinami ,ktere obsahuji ve vetsi mire vapnik(orechy apod.)
obed 1-2l kefiru behem 2hodin, trochu orechu + azithromycin
vecere - zelenina - okurkovy salat nebo vodni meloun a 200mg doxybene
na borelioza.cz lidi psali ze davat atb na syrovou stravu je casto problem - maji problem stravit a nevyzvratit, takze pro ty kdo nejsou zvykly jist syrovou stravu tak je dobre si zeleninu naparit nebo uvarit, ale musi se to ozkouset.
dale jim cesnek, piju lapacho,oregano, kaprylovku a dalsi fungicidy.