Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv říj 10, 2024 6:23 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 355  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2012 6:30 am 
Offline

Registrován: stř čer 02, 2010 6:10 am
Příspěvky: 389
Xeelee píše:
Pavel Veselý píše:
Takže pár věcí-určitě nemusíš zkonzumovat 210g tuku za den,bohatě ti bude
stačit 150g k tomu 70g bílkovin a 50-70g sacharidů.Dohromady je to 2000
kalorií a na tom se relativně dá žít i dlouhodobě(pokud nejsi sportovec
nebo těžce fyzicky pracující,nebo nepracuješ v extrémě nízkých
teplotách)

Jen doplním, že maximum je 1 gram bílkovin na kilo váhy. 70 g bílkovin (oprava: sacharidů) na den, to je při protikvasinkový dietě nějak moc, ne?
Pavel Veselý píše:
Musíš a toto zdůrazňuji konzumovat 2-3 porce tučné ryby
týdně nebo konzumovat doplněk s rybým tukem v množství od 1-3g čistých
EPA,DHA-bez toho jsi dlohodobě v háji.Nevěř tomu že si je tělo na
protikvasinkové dietě vyrobí v potřebném množství z rostliných zdrojů.

Proč? A co je v tomhle případě dlouhodobě? Já konzumoval přes dva měsíce prakticky jen rostlinný tuky, byl a pořád sem dost fyzicky aktivní a sem v pohodě.
Pavel Veselý píše:
Další věcí jsou bílkoviny:musíte si všichni dobře promyslet zda chcete
držet protikvasinkovou dietu nebo být vegetariány-oboje dohromady
nejde!!!Minimálně se neobejdete bez konzumace mléčných výrobků.Všichni si
dobře hlídejte ten příjem minimálně 1 g čisté kvalitní bílkoviny na
kilogram hmotnosti

To mi přijde jako blbost. Já z živočišnejch bílkovin denně konzumuju jen trochu kefíru na doplnění laktobacilů a svědčí mi to. Navíc 1 gram na kilo je maximum, ne minimum. Pak má tělo bílkoviny problém strávit, hnijou ve střevě a tam se pak kvasince líp daří. A já se v začátcích diety divil, proč neustupuje. Když sem začal jíst podstatně míň bílkovin, tak se situace podstatně zlepšila.
Pavel Veselý píše:
K té otázce o sýru-já si kupuju olomoucké tvarůžky,brinzu,cotage,mozarellu
a když se chci rozšoupnout tak kvalitní parmezán.Pak používám proteinový
doplněk pro sportovce,2x týdně krůtí prsa nebo libové vepřové,libové kuřecí
nebo slepičí jen když je domácí,vejce průměrně 1 kus denně.K tomu 100g
jáhel nebo pohanky denně a zeleninu kromě mrkve a řepy bez omezení v
jakémkoliv množství-a výsledek je že nemám kandidu nebo alespoň její
příznaky.

Moh bych se zeptat kolik gramů bílkovin na kilo to je, jaký máš pH moči a jakou máš konzistenci stolice? Tahla strava se mi jako protikvasinková moc nezdá. Ty jsi během ní zaznamenal nějaký výrazný zlepšení stavu? Chápu to dobře, že kvasinku nemáš? Zkoušels ráno několik dnů po sobě ráno a na lačno plivací test?
Pavel Veselý píše:
Další věc je nadýmání-u chlapů bude zřejmě po konzumaci velkého objemu zeleniny normální(vzpomeňte si na
cibuli),myslet si že když prdim po tom co jsem se napráskal
zelím,kedlubnama nebo sněd celou brokolici tak že mě to probudilo
kandidu,je podle mě blbost.

Ani po spoustě zeleniny včetně cibule, zelí a kedlubny v jednom jídle nemám s nadýmáním žádný problémy. A to sem na něj ještě krátce před dietou předtím trpěl prakticky neustále.
Pavel Veselý píše:
Všechno tohle vím proto,že na tyto stránky chodím už třetí rok a je mi
střídavě lépe a hůře,ale bohužel celkově hůře.Zavinil jsem si to masivní
konzumací ovoce,ořechů,pokusy o vegetariánství,fruitariánství,raw stravu
prostě vše co zde najdete.Krátkodobě to může třeba jako odlehčovací dieta
fungovat ale dlouhodobě ne.Všeho musí být s mírou.Dokonalou sestavou mé
nynější stravy jsem se velice rychle dostal do stavu kdy se cítím naprosto
zdravý a šťastný(trvalo mi to cca 3 týdny).

Já sem chodím půl roku a můj stav se jen zlepšuje po aplikaci toho co tu kritizuješ. Jak zdejší rady nedodržuješ už se tu probíralo.


1)Z jeho dávky tuku jsem si vyvodil že má 70kg a pan Jarda zde doporučuje sacharidy 1g/kg,bílkoviny 1g/kg,tuky 3g/kg

2)Protože podle pana Jardy je kvasinka v podstatě zánět a omega3 kyseliny jednak odstraňují zánět ale jsou i spouštěči mnoha dalších užitečných reakcí v těle,včetně zlepšení imunity a psychiky a o tom to je ne?
Tvrdíš že jsi 2 měsíce na rostlinejch tucích a jsi v pohodě-troufneš si na nich bejt 2 roky a pak tvrdit to samé?
Už jsem zde jednou psal že člověk je organismus mimořádně přizpůsobivý čemukoliv protože jinak by jsme už dávno vymřeli.Otázkou je v jakém stavu je po tom přizpůsobení co se týče zdraví.

3)Tady je otázka spíš v tom jestli máš dostatečnou tvorbu HCL.Pokud ne tak se býlkoviny v žaludku dostatečně nenatráví a pak ve střevě hnijí.K tomu množství bílkovin 1g/kg je základ pro někoho kdo nesportuje nebo težce nepracuje.Sportovci a pracující musí mít víc.No uvidíš za rok nebo za dva,pak si o tom můžem promluvit.
Další věc je kvalita.Čím méně bílkovin za den sníš,tím kvalitnější musí být.Vegetariáni honí kvalitu tím že konzumují více zdrojů rostliných bílkovin-čočka,hrách,fazole,ořechy,pohanka,jáhly jenže toto nelze pokud držíš protikvasinkovou dietu.A dohonit bílkoviny konzumací velkých množství ořechů je dlouhodobě špatné(Omega6 kyseliny)

4)Mám 67kg a konzumuju 100g bílkoviny denně,PH píst mi jde krásně-ráno 6,dopoledne 7,5,odpoledne 6,k večeru 7.Stolice je trochu soukromá otázka ale když tě to zajímá tak 1-2x deně klobása velikosti jitrničky,podle toho kolik sním zeleniny.
Plivací test nedělám.Vím co mi kandida způsobuje tak se řídím podle příznaků a pocitů.Když kouknu ráno do zrcadla tak zkontroluju jestli mám růžový jazyk,podívám se v jakém stavu je ekzém(který je teď na ústupu \":D\" ),zacvičím si ranní sestavu a zhodnotím jakou mám náladu.Způsobovala mi i kruté bolesti břicha tam kde jsem měl ve střevech její ložiska,ale to už je dávno pryč a způsobovala mi nadýmání a to už je taky pryč.Toť můj kvasinkový stav.

5)Každý člověk je jiný.Já když si nastrouhám mrkvičku nebo červenou řepu,okurku tak mě nenadýmá,pokud si dám zelí,kedlubnu,cibuli tak mě nadýmá-je to obsahem vlákniny a síry v uvedených zeleninách.

6)Právě naopak!!Já zdejší rady dodržoval přesně.

Tím bych naši diskuzi uzavřel,ptotože tí jen zmateme nové lidi co mají zájem o vyléčení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2012 6:47 am 
Offline

Registrován: stř čer 02, 2010 6:10 am
Příspěvky: 389
Xeelee píše:
Kde propaguju mléko z automatu? Nepamatuju se na to. Každopádně si z něj kefír dělám a už je pasterizovovaný. O nebezpečí bakterií a parazitů vím, ale pořád ho považuju za diametrálně kvalitnější než to pasterizovaný z krabice. Vznik RS má na svědomí spousta faktorů a jedním z nich je právě konzumace mléka (nejen syrovýho, ale jakýhokoliv, chceš dohledat studie?) v dětství, který už mám za sebou, takže s tím tak jako tak nemůžu nic udělat. Pasterizací se bakterie a paraziti pokud vím nezničí.

Nedotkl ses mě, ale ten příspěvek mi přijde poněkud útočnej až sarkastickej. Jestli tak nebyl myšlenej, tak se omlouvám.

To už nevím,někde jsi psal že na výrobu kefíru používáš mléko jedině z mlékomatu.Máš asi jinej mlékomat než já.Můj mlékomat je ve vesničce kousek od Řípu a stojí hned vedle kravína,paní co vlastní kravín mě jednou provedla a ukázala mi jak to probíhá-mléko se strojově nadojí,pak se za stálého kvrdlání zchladí na 2 stupně a pak ho na rudliku ve velké bandasce veze asi 50 metrů do mlékomatu,tam ho přečerpá,naleští mlékomat a je hotovo.Pro zbytek mléka co mají si přijíždí mlékárenský vůz a sváží ho do mlékárny kde se dále upravuje(tepelně,emulgace,máslo,smetana atd.).V televizi byla jednou kauza o kvalitě mléka v mlékomatech a muselo se to vyřešit tak že se dala na mlékomat cedulka s nápisem před upotřebením převařit tak jsem počítal s tím že všechny mlékomaty mají syrové mléko.Jestli máš jiný tak se omlouvám.

Pokud by se pasterizací nezničili bakterie a parazity tak by nás tady hochu po světě běhala slabá třetina vyvolených s tou nejlepší imunitou jakou si dovedeš představit.I když je otázkou zda právě pasterizace nezavinila kdysi dávno to že má teď člověk tak slabou imunitu.Ale to asi nevyřeší nikdo a je to spíše otázka pro vědce,historiky,antropology...

Moje příspěvky jsou někdy ostřejší,abych lidem otevřel oči.Pokud si všimneš tak pan Jarda je v tomto ohledu stejný a taky se s ničím nemaže a řekne to na rovinu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2012 6:58 am 
Offline

Registrován: stř čer 02, 2010 6:10 am
Příspěvky: 389
RaDu píše:
Pokud řeším více zdravotních problémů není zrovna jednoduché sestavit vhodný jídelníček aby vyhověl všem doporučovaným požadavkům.Při léčbě alergie jsem z jídelníčku vyřadil pět jedů.Maso ani vajíčka syrová nejím takže to jsou potraviny nevhodné.Pokrýt potřebu bílkovin 1g na 1kg hmotnosti není zrovna jednoduché pouze s rostlinné stravy.Ořechy max 100g a den nestačí na pokrytí býlkovin,pokud přidám bezlepkové obiloviny překročím zase příjem sacharidů,který je nevhodný pro léčbu jak candidy tak aftů.Pět jídel denně je moc jak mě bylo doporučeno,tak se problémů nezbavím...Pokud budu jíst dvě jídla denně nejen že nepokryji příjem bílkovin,ale ani energetický příjem a nejspíše se dostanu na hodnoty podvýživy.A kde je v jídelníčku ovoce a zelenina a to neberu v potaz ještě správné kombinace potravin...pH apod.

Ano a to je přesně ono!!!A tyto stránky by tu měli být od toho aby ti s tímto problémem pomohli a DLOUHODOBĚ tě udrželi ve stadiu dokonalého zdraví.
To ovšem vžaduje velmi mnoho informací jednak o tobě,o tvých problémech,o tom jaké máš časové a finanční možnosti.
Každý člověk je v tomto ohledu individualita a musí se k němu takto přistupovat.Né všechna zde uváděná doporučení jsou vhodná pro každého.
Špičkoví dietologové si za toto poradenství a individuální přístup nechávají platit těžký prachy,protože je to jejich práce.Pan Jarda to dělá proto,že ho to baví a že chce pomoct lidem a někdy z toho i něco má,ale stále se bavíme o tom že to dělá jako hobby a má na starosti mraky jiných věcí.
S přáním krásného dne Pavel!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2012 9:46 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 13, 2010 3:12 pm
Příspěvky: 134
Chcel by som sa podelit o moje skusenosti v liecbe candidy pomocou MMS2. MMS2 som si zohnal asi v maji minuleho roku /maj 2011/. Predtym som skusal mms1, vilcacoru .. a snad vsetky mozne fungicidy co sa daju kupit. Aby ste boli v obraze candida ma trapila viac ako 8r. Samozrejme len s docasnym zlepsenim problemu. Ale vratim sa k tomu MMS2. Momentalne mozem povedat ze je to najlepsia vec aku som do seba dal. Samozrejme nie chutovo, ale ucinkami na candidu bezpochyby. Od toho maja uzivam MMS2 v podstate stale, co bude zachvilku skoro rok. Samozrejme momentalna frekvencia je udrziavacia cize tak 3 tobolky raz za tydzen.
Prve 3 mesiace som ho uzival 3xdenne 1 kapsulu. Potom mi to zacalo uz liest trosku hore krkom, tak som zvolnil tempo na 2x denne daslie 2 mesiace. Potom som pokracoval asi 2 mesiace 1x denne v priemere. A nakoniec nastupila udrziavacia davka 3 tobolky raz za tyzden, co naozaj momentalne staci aj napriek tomu ze sa stravujem uplne normalne ako zdravy clovek. Nechel som pisat skor lebo som si samozrejme este overoval recidivu pri vysadeni mms2. A mozem povedat ze asi az po pol roku uzivania sa moj stav natolko zlepsil ze som si mohol dovolit jest 2-3 tydzne dost nezdravu stravu a nemal som ziadny problem/bez mms2/. Po tych 3 tyzdnoch sa samozrejme zase zacala kvasinka objavovat. Ale nebol uz problem. Po jednom dvoch dni mms2 bola zase tam kde ma byt a citil som sa fajn. To by bolo k dobe uzivania.
A este take mensie postrehy:

Prve 3 mesiace ako som to uzival 3x denne , tak dost casto sa mi stavalo ze az po 3 tablete ktoru som daval vecer ma prepadol neuveritelne nutkanie na sladke. Kazdy to pozna, ze kvalsiny kapu a pytaju jest. Neodolal som, ale pripravil som si pre ne prekvapenie v podobe peroxidu horcika, ktory som dal tesne pred spanim 1-2g. takto som minul popri mms2 asi 80g peroxidu kym som sa nedostal do fazi nechuti na sladke.
Neviem presne kolko to trvalo kym to prislo ale zrazu som napr tydzen nemohol pozriet na sladku vec ! Tydzen. A jedla som vtedy prijmal tiez menej, nemal som absolutne chut jest, tak som si konecne uvedomil ze som v rovnakom stave ako ked som mal 18 bol som zdravy a jedol som 2x denne ked som uz musel , inak som bol iba v skole a poobede vonku spartiou az do 10,11...A vtedy mi 2 krajce chleba s dacim postacili na cely den. A to som minul 1000xviac energie na behanie a blbosti, proste cely den v pohybe.
Konecne som si zacal uvedomovat ze clovek je velmi silne stvorenie, ktoremu staci potravy aj malo,zato ju ale dobre stravi, tesi sa na nu a kvasinka je ta ktora vyraba falosny hlad. Na naozajstny hlad si treba pockat.
Nas predok tiez nemal hned vsetko na stole, musel si ulovit nejaku zver, pripadne si ju musel manualne spracovat , uvarit a zjest. A to zabere nejaky cas. Proste netreba podlahnut prvemu hladu ktory clovek citi, lebo vacsinou je to hlad falosny krory za 20 min prejde a clovek si fici dalej bez problemu. /v skole sme tomu hovorili hlad je prezleceny smad a tak aj bolo \":lol:\" Problem dnesnej doby je prejedanie a velmi lahky pristup k potravinam, ktore su chemicky dochucovane atd.
Dalsia vec je mytus o prijme X g bielkovin denne. Ak to clvoek presiera diki napr. praskovym proteinom
tak jedina vec ktoru dosiahne je masivne prekyslenie a nasledne rozne problemy s toho vyplyvajuce.
Niekde som cital ze v hovne /ludskom exkremente/ je 60% nestravenych bielkovin, ktore by mali dotravoat laktobacily. Ak to s bielkovinami prehaname dosiahneme iba zabijanie vlastnych laktobacilov prave hnilobnymi bakteriami. Samozrejme bielkoviny su treba ale treba ich jest tolko kolko si ich telo poziada. Mam pocit ze precistene telo podla niecoho vie kolko laktobacilov ma k dispozicii v creve a podla toho vie aj kontrolovat ich prijem aby cele travenie bolo bez problemu. Mam chut na prazenicu ? Tak asi telo chce bielkoviny. nemam chut ? tak preco by som ju jedol? Aha lebo to pisal nejaky Pan XY v jeho knizke...v JEHO knizke ktoru pisal podla JEHO pocitov. Ak sa clvoek znizi az na taku hranicu ze mu budu druhy urcovat co ma jest, potom je to jednoducho velmi velke podcenovanie niecoho co sa tu vyvijalo miliony rokov. Komu by som mal verit viac ako vlastnemu telu a jeho pocitom ?
Nehovorim, ze je zle mat prehlad a vyskusat si rozne druhy diet, stravovania atd, ale nakoniec vitazi ten kto pocuva a nepodcenuje vlastne telo. Samozrejme toto vsetko sa da iba ked je clovek precisteny od candidy a roznych parazitov, ktore svojimi toxinmi ovplyvnuju mozok, a clovek je schopny zjest 10x viac ako potrebuje pre zivot. Zrejme to suvisi aj s dnesnou dobou, kedy urcite GORILY nebudu mat nikdy dost, a tato vlastnost sa da praktikovat aj na jedle. Vacsinou jej podlahnu chudobnejsi ludia nakolko na jachtu nemaju peniaze ale prezrat sa rozkov a tresky sa dokazu a vysledny pocit moze byt podobny chvilkami.

-Zaujimavy je aj fakt, ked si kupim napr 500g balicek keksov a zjem ho behom dvoch dni, je to citit. Citim sa nie moc zdravo a nemam potom dalsi den na nic chut a viem ze som si dodrbal creva prave tymto. Obsahuju cukor, tuk, a plno Ecok. Ale. Ak si napeciem svoj kolac doma v rure, jablkove pyte, zlozenie polohr muka, palmarin, cukor, jablka, skorica, stipka soli, prasok do peciva, vajicka, je toho plny plech, aj s jablkami ktore maju aspon kilo to mam cca 1,6kg domaceho kolaca. No, tohoto pyte napr mozem zjes polku behom 4 hodin, lebo je vazne chutny a dalsi den sa citim ako keby som ziadu sladkost nejedol. Vyskusal som to aspon 10x a je to tak. Proste minimalne mnozstvo kupenych sraciek mi dodrbe creva na 2 dni, a 4x viac domaceho upeceneho vobec. Takze problem nieje v cukre. Ale urcite to nedoporucujem jest ludom ktory maju candidu dost rozbehnutu. Podotykam ze si tento kolac peciem obcas ked dostanecm chut, urcite nie castejsie ako raz za tydzen - dva.

Tazke mensie zhrnutie, po tomto vsetkom, som zacal instinktivne verit viac svojemu telu a to takze pocuvam jeho signaly kedy je hladne a na co ma chut. Najhorsia vec podla mna je odopieranie si cohokolvek, samozrejme tiez jedla. Z jedla totiz funguje telo, keby som mal koli candide prestat jest sladke, isiel by som sam proti sebe. Dajme tomu telo potrebuje urcitu energiu na urcite chemicke pochody a ja by som mu to blokol koli candide. Vysledok je stres, nervozita ktora candide este viac napomaha lebo stupa krvny cukor spolu s adrenalinom, ktroy je vysledok nasej nespokojnosti s toho ze nemozem jest to na co ma telo chut a co telo teoreticky potrebuje k fungovaniu.
Treba sa MMS2 precistit kolko kto zvladne, az dovtedy, kym nenastane masivny odpor ku sladkemu/urcite to nebude menej ako 3 mes. a ak k hej je to falosne, treba pokracovat/, a zacat pocuvat telo a nebat sa zjest hocico naco mame chut. Ale... ked sladke, - len domace. Co sa da to si treba robit doma a sam, aby clvoek vedel co zje. Kupovat len zakladne potraviny najlepsie neupravene a proste sa vratit od pohodlia kupit si hotovy obed, hotovu tycinku, ku starej dobrej domacej rucnej praci.
Mimochodom, C vit som po cely cas nejedol, a ak tak velmi malo, skor preferujem ascorutin, podla potreby tela. Uz nemam zasady toto mozem toto nie. Nasiel som mieru mojeho tela, kolko mozem zjes a kolko uz nie. Ak to prezeniem /sviatky a tak/ tak mito da telo patricne pocitit. Ale rozdiel medzi pred MMS2 a po je taky ze predtym by som kvasinku pekne nakrmil a rozmahala by sa este viac, a teraz mi staci jeden den nejest pripadne len 1x +MMS2 a dalsi den som uplne v pohode.

najveci priatelia candidy ktorym sa vyhybam aj teraz ale par krat do tydzna si ich doprajem:
-sladka kava + mlieko
-bravcove maso
-------------------
spolocny menovatel = prekyslenie

ked maso tak hovadzie alebo morcacie, max 2x do tydzna
inak lepsie na bielkoviny su tvrde syry, bryndza, vajicka
vynikajuca je kacacia mast

Mimochodom, minule som spominal ze moj otec ma rakovinu prostaty a lekar mu povedal ze sa to uz neda jaksi vyliecit a nech sa pripravi na najhorsie,ze sa to da len nejako udrzovat. Prehovoril som ho na MMS1 a MMS2. MMS1 uzival len par dni a MMS2 tak 3-4 tydzne potom prestal koli testom a tak. Po nejakom case bol teda na testoch a markery ktore boli dost vysoke, klesli na minimalne hodnoty tak ze prekvapeny lekar povedal ze este bude dlho zit ...
Nevim ci to bolo tymi hormonami ktore uzival po celu dobu ale to bolo skor len naudrziavanie, aby sa netvoril "zly" testosteron. Cize ak to bolo MMS2 tak to naozaj na rakovinu prostaty funguje spickovo.

Pekny den vsekym .) a Jardovi = Vdaka za vase stranky a rady

_________________
We`re not in Wonderland anymore, Alice


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2012 12:33 pm 
Offline

Registrován: ned říj 02, 2011 6:10 pm
Příspěvky: 1085
Bydliště: Praha
Alex píše:
Chcel by som sa podelit o moje skusenosti v liecbe candidy pomocou MMS2. .....

Ahoj Alexi, dik za super prispevek. Nekolikrat jsem zkousel MMS1 a zadny vysledek. A kolovalo nejake video s fararem, ktery si myslim lecil tezkou alergii, a zabralo mu take az MMS2, jestli si to dobre pamatuju. A i Humble, vynalezce MMS, taky nekde tvrdil, ze na rakovinu MMS1 nestaci, ze to chce protokol 2000, kde je jak MMS1 tak MMS2, asi to co jsi daval tatovi. I po tvych zkusenostech to dela dojem, ze to spravne na vazne problemy je MMS2 at uz samotne nebo v protokolu 2000.

Vyborny je, ze to pomuze i kdyz se nedela detoxikace a nezmeni strava. To je u 95% lidi jedina moznost.

Dr. Simoncini tvrdi, ze je velice uzky vztah mezi rakovinou a kandidou. Asi kdyz je te kandidy vic nez nejake kriticke mnozstvi, vznika i rakovina. Takze je logicke, ze lek na rakovinu zabira i na kandidu.

Jeste kdyz uz jsme u MMS. Mne primo nezajima vytloukat viry, bakterie nebo kvasinky, aspon u mne, ale Humble taky tvrdil, ze delali rozbor tezkych kovu ve vlasovych korincich nebo nejak z vlasu, rtut a pod., pred branim MMS a po nem, a ze ty kovy zmizely, tedy vcetne rtuti. Zkousel jste nekdo takove rozbory?

_________________
Oliver Wendel Holmes, Harvard University: pevne verim, ze kdyby cela medicina, tak jak je nyni aplikovana, mohla byt potopena na dno more, bylo by to lepsi pro lidstvo a to nejhorsi pro ryby.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2012 1:41 pm 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
Tak toto aspiruje na příspěvek roku \":lol:\" když mám na něco chuť, tak si to dám, protože když si to nedám, tak přivádím tělo do stresu a to je špatně \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"
a keď sladké tak domáce \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"
Alexi jsi borec, ze svojí slabé vůle nežrat cukr jsi udělal filozofii \":lol:\" co cigarety a trávu, pořád kouříš?

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2012 3:48 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 22, 2011 2:03 pm
Příspěvky: 741
Bydliště: Praha 12 – Kamýk
Pavel Veselý píše:
2)Tvrdíš že jsi 2 měsíce na rostlinejch tucích a jsi v pohodě-troufneš si na nich bejt 2 roky a pak tvrdit to samé?
Už jsem zde jednou psal že člověk je organismus mimořádně přizpůsobivý čemukoliv protože jinak by jsme už dávno vymřeli.Otázkou je v jakém stavu je po tom přizpůsobení co se týče zdraví.

3)Tady je otázka spíš v tom jestli máš dostatečnou tvorbu HCL.Pokud ne tak se býlkoviny v žaludku dostatečně nenatráví a pak ve střevě hnijí.K tomu množství bílkovin 1g/kg je základ pro někoho kdo nesportuje nebo težce nepracuje.Sportovci a pracující musí mít víc.No uvidíš za rok nebo za dva,pak si o tom můžem promluvit.
Další věc je kvalita.Čím méně bílkovin za den sníš,tím kvalitnější musí být.Vegetariáni honí kvalitu tím že konzumují více zdrojů rostliných bílkovin-čočka,hrách,fazole,ořechy,pohanka,jáhly jenže toto nelze pokud držíš protikvasinkovou dietu.A dohonit bílkoviny konzumací velkých množství ořechů je dlouhodobě špatné(Omega6 kyseliny)

4)Mám 67kg a konzumuju 100g bílkoviny denně,PH píst mi jde krásně-ráno 6,dopoledne 7,5,odpoledne 6,k večeru 7.Stolice je trochu soukromá otázka ale když tě to zajímá tak 1-2x deně klobása velikosti jitrničky,podle toho kolik sním zeleniny.
Plivací test nedělám.Vím co mi kandida způsobuje tak se řídím podle příznaků a pocitů.Když kouknu ráno do zrcadla tak zkontroluju jestli mám růžový jazyk,podívám se v jakém stavu je ekzém(který je teď na ústupu \":D\" ),zacvičím si ranní sestavu a zhodnotím jakou mám náladu.Způsobovala mi i kruté bolesti břicha tam kde jsem měl ve střevech její ložiska,ale to už je dávno pryč a způsobovala mi nadýmání a to už je taky pryč.Toť můj kvasinkový stav.

2)Tvrdím, že během protikvasinkový diety se dá bejt jen na rostlinných tucích a kefíru a že mi to prospívá. Jsem přesvědčenej, že by mi to v kombinaci s bezsacharidovou protikvasinkovou dietou a nízkým příjmem bílkovin prospívalo klidně půl roku. Prostě po považuju za jednu z možnejch cest, která sice nemusí vyhovovat všem, ale kterou mi přijde hloupý zatracovat.

2 roky bych se takhle každopádně stravovat nechtěl a jestli bych se po tý době cítil stejně nedokážu odhadnout. Stravoval sem se tak 2 měsíce kvůli zkrocení kvasinky a ode dneška začínám testovat stravu založenou na sacharidech.

3) Minulej čtvrtek sem proved první vamanadhautí. Dnes sem ji po týdnu zopakoval a budu v tom dál pokračovat. žaludek byl ráno naprosto prázdnej a vyšla ze mne jen hustá hlenovitá voda, která dnes byla o něco řidčí. V úterý sem absolvoval první šankaprakšalánu a lezla ze mne jen zelená natrávená zelenina. Striktně dodržuju odstupy mezi jednotlivými jídly a pitím tak, aby se všechno dokonale strávilo a abych jídlo neředil vodou. Podle stavu stolice a obsahu žaludku to funguje naprosto skvěle. Dodržuju pravidla dělený stravy a ani nekombinuju zeleninu s tuky. Dával sem si zeleninová a tučná jídla. Tučný jídlo se skládalo z 50 g přepuštěnýho másla, kefírovýho tvarohu z cca 300 ml mléka a z 50 až 100 g semínek a ořechů. Asi to není úplně optimální a složení s obsah by se dalo vylepšit, ale mně se to osvědčilo, viz vamanadhautí, šankaprakšalána a zlepšování zdraví.

To, že maximum 1g bílkovin na kilo je maximum jen pro těžce nepracující lidi sem tu už zmiňoval někdy dřív.

4) Tak v tom případě v tom co děláš pokračuj \":-)\" S trávením nadměrnýho množství bílkovin koukám nemáš problémy, ale někdo jinej ten problém mít může (např. já, nevím z jakýho důvodu, možná kvůli ne až tak velký a pravidelný fyzický aktivitě, jakou bych si přál), tak je na to potřeba upozorňovat. A zároveň prosím nepiš, že to co dělám je blbost, když to v mém případě funguje a někomu dalšímu to může vyhovovat. Je dost dobře možný, že kdybysme si naše protikvasinkový stravování prohodili, tak to oběma uškodí.

_________________
vše o šankaprakšaláně ● tabulka zdravých potravin: download / online / kompletní sakulova
Používejte MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2012 4:24 pm 
Offline

Registrován: sob dub 30, 2011 3:08 pm
Příspěvky: 273
Pavel Veselý píše:
Ano a to je přesně ono!!!A tyto stránky by tu měli být od toho aby ti s tímto problémem pomohli a DLOUHODOBĚ tě udrželi ve stadiu dokonalého zdraví.
To ovšem vžaduje velmi mnoho informací jednak o tobě,o tvých problémech,o tom jaké máš časové a finanční možnosti.
Každý člověk je v tomto ohledu individualita a musí se k němu takto přistupovat.Né všechna zde uváděná doporučení jsou vhodná pro každého.
Špičkoví dietologové si za toto poradenství a individuální přístup nechávají platit těžký prachy,protože je to jejich práce.Pan Jarda to dělá proto,že ho to baví a že chce pomoct lidem a někdy z toho i něco má,ale stále se bavíme o tom že to dělá jako hobby a má na starosti mraky jiných věcí.
S přáním krásného dne Pavel!

...je mě jasné,že každý vyžaduje individuální přístup.Co se týká špičkových dietologů pochybuji že budou mít pochopení pro vyloučení pěti jedů a složení jídelníčku téměř výhradně na syrové rostlinné stravě.Stačí se podívat na pořad jsme to co jíme.Jde mě pouze o to pokud tady někdo doporučuje konzumovat 1g bílkovin na 1kg hmotnosti a den jak to potom praktikovat ve dvou jídlech v praxi.

_________________
Pokud nejsi připraven změnit svůj život,není ti pomoci.
HIPPOKRATES(460-377 PŘ.KR.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2012 4:54 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 13, 2010 3:12 pm
Příspěvky: 134
Vševěd píše:
Tak toto aspiruje na příspěvek roku \":lol:\" když mám na něco chuť, tak si to dám, protože když si to nedám, tak přivádím tělo do stresu a to je špatně \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"
a keď sladké tak domáce \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"
Alexi jsi borec, ze svojí slabé vůle nežrat cukr jsi udělal filozofii \":lol:\" co cigarety a trávu, pořád kouříš?

decko ...
btw trava a cigi nemaju s candidou nic spolocne, a este raz opakujem ze NIC .) ked neveris vyskusaj .) Ja tie tvoje steroidy skusat uz nebudem. Radsej si kup MMS2, zer to a budes ok. Za ten cas co sa tlacis generickym fluconazolom, ktory mozno ani neni fluconazol uz si mohol byt fit.

_________________
We`re not in Wonderland anymore, Alice


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2012 6:19 pm 
Offline

Registrován: stř čer 02, 2010 6:10 am
Příspěvky: 389
RaDu píše:
...je mě jasné,že každý vyžaduje individuální přístup.Co se týká špičkových dietologů pochybuji že budou mít pochopení pro vyloučení pěti jedů a složení jídelníčku téměř výhradně na syrové rostlinné stravě.Stačí se podívat na pořad jsme to co jíme.Jde mě pouze o to pokud tady někdo doporučuje konzumovat 1g bílkovin na 1kg hmotnosti a den jak to potom praktikovat ve dvou jídlech v praxi.

Ty hovadiny v televizi jsou naprosto famózní.Směju se u toho jako blázen.Tvou otázku o bílkovinách jsme probírali v úterý u Jardy a vyšlo nám že když chce člověk jíst jen 2x denně tak toho tam na jednu dávku musí prostě natlačit víc.Pokud máš 65 kilo tak to není problém,pokud máš víc tak buď zhubnout nebo jíst častěji.Nic jiného jsme nevymysleli.Další věc je že se menšímu množství člověk přizpůsobí,ale z dlouhodobého hlediska (v řádu let) nebude dokonale zdravý.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2012 6:19 pm 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
Alex píše:
decko ...
btw trava a cigi nemaju s candidou nic spolocne, a este raz opakujem ze NIC .) ked neveris vyskusaj .) Ja tie tvoje steroidy skusat uz nebudem. Radsej si kup MMS2, zer to a budes ok. Za ten cas co sa tlacis generickym fluconazolom, ktory mozno ani neni fluconazol uz si mohol byt fit.

děcko je chlap po 30ce co nevydrží bez čokolády:-) cigarety nemají nic společného s candidou? fiha, sám jsem kdysi kouřil a cigarety bylo to první, s čím jsem seknul, protože mi dělaly
hodně špatně, ale když někdo nevydrží bez sladkého tak je asi naivní doufat, že by dokázal švihnout s cigaretama...
a MMS2? savem myju špinavý hajzl, děkuji nechci...

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2012 6:35 pm 
Offline

Registrován: stř čer 02, 2010 6:10 am
Příspěvky: 389
Xeelee píše:
2)Tvrdím, že během protikvasinkový diety se dá bejt jen na rostlinných tucích a kefíru a že mi to prospívá. Jsem přesvědčenej, že by mi to v kombinaci s bezsacharidovou protikvasinkovou dietou a nízkým příjmem bílkovin prospívalo klidně půl roku. Prostě po považuju za jednu z možnejch cest, která sice nemusí vyhovovat všem, ale kterou mi přijde hloupý zatracovat.

2 roky bych se takhle každopádně stravovat nechtěl a jestli bych se po tý době cítil stejně nedokážu odhadnout. Stravoval sem se tak 2 měsíce kvůli zkrocení kvasinky a ode dneška začínám testovat stravu založenou na sacharidech.

3) Minulej čtvrtek sem proved první vamanadhautí. Dnes sem ji po týdnu zopakoval a budu v tom dál pokračovat. žaludek byl ráno naprosto prázdnej a vyšla ze mne jen hustá hlenovitá voda, která dnes byla o něco řidčí. V úterý sem absolvoval první šankaprakšalánu a lezla ze mne jen zelená natrávená zelenina. Striktně dodržuju odstupy mezi jednotlivými jídly a pitím tak, aby se všechno dokonale strávilo a abych jídlo neředil vodou. Podle stavu stolice a obsahu žaludku to funguje naprosto skvěle. Dodržuju pravidla dělený stravy a ani nekombinuju zeleninu s tuky. Dával sem si zeleninová a tučná jídla. Tučný jídlo se skládalo z 50 g přepuštěnýho másla, kefírovýho tvarohu z cca 300 ml mléka a z 50 až 100 g semínek a ořechů. Asi to není úplně optimální a složení s obsah by se dalo vylepšit, ale mně se to osvědčilo, viz vamanadhautí, šankaprakšalána a zlepšování zdraví.

To, že maximum 1g bílkovin na kilo je maximum jen pro těžce nepracující lidi sem tu už zmiňoval někdy dřív.

4) Tak v tom případě v tom co děláš pokračuj \":-)\" S trávením nadměrnýho množství bílkovin koukám nemáš problémy, ale někdo jinej ten problém mít může (např. já, nevím z jakýho důvodu, možná kvůli ne až tak velký a pravidelný fyzický aktivitě, jakou bych si přál), tak je na to potřeba upozorňovat. A zároveň prosím nepiš, že to co dělám je blbost, když to v mém případě funguje a někomu dalšímu to může vyhovovat. Je dost dobře možný, že kdybysme si naše protikvasinkový stravování prohodili, tak to oběma uškodí.

2)nezatracuju bezsacharidovou dietu,ta funguje skvěle,zatracuju ale při ní nahodilý výběr používaných tuků.Ghí je mimochodem neutrální,ale s těmi ořechy bych nesouhlasil a už jsem to zde i psal.
Pokud se na bezsacharidovou dietu Tvé tělo adaptuje tak Ti bude návratovka na sacharidovou tvořit nehorázné problémy a pokud vymlátíš úplně všechnu kvasinku tak to platí dvojnásob.Budeš u toho muset hodně přemýšlet.

3)výplachů žaludku mám za sebou stovky a provádím je víceméně jednou týdně stále,bral jsem dokonce i zde doporučovanou Guiovu formuli která má nahodit tvorbu HCL.Nepovedlo se a jsem odkázán na dodávání HCL před a po každém jídle.Třeba se to zrovna Tobě podaří,u mě to nevyšlo.

3)jsi si jistý že se takto chceš a dokážeš stravovat stále?Budeš mít partnerku,děti nějaké stresové situace a myslím že veškerá dieta je v háji.Vím jak to je,jsem přeci jen trochu starší.Mám dlouhodobou partnerku která žije zdravě a i po letech má někdy keci že to s dietou moc přehánim.

4)nepíšu Ti že to je pro tebe blbost.
Prohození by jistě uškodilo protože bych se vrátil tam kde už mi to uškodilo,nehledě na to že bych se dostal do podvíživy,co by udělala moje strava s Tebou nedovedu posoudit.

Dostali jsme se do sporu a při tom jsem tady reagoval jen proto abych Ti pomohl.Je mi líto že mě takto chápeš a omlouvám se Ti.
Přeju Ti krásný den!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2012 7:16 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 22, 2011 2:03 pm
Příspěvky: 741
Bydliště: Praha 12 – Kamýk
Pavel Veselý píše:
2)nezatracuju bezsacharidovou dietu,ta funguje skvěle,zatracuju ale při ní nahodilý výběr používaných tuků.Ghí je mimochodem neutrální,ale s těmi ořechy bych nesouhlasil a už jsem to zde i psal.
Pokud se na bezsacharidovou dietu Tvé tělo adaptuje tak Ti bude návratovka na sacharidovou tvořit nehorázné problémy a pokud vymlátíš úplně všechnu kvasinku tak to platí dvojnásob.Budeš u toho muset hodně přemýšlet.

3)výplachů žaludku mám za sebou stovky a provádím je víceméně jednou týdně stále,bral jsem dokonce i zde doporučovanou Guiovu formuli která má nahodit tvorbu HCL.Nepovedlo se a jsem odkázán na dodávání HCL před a po každém jídle.Třeba se to zrovna Tobě podaří,u mě to nevyšlo.

3)jsi si jistý že se takto chceš a dokážeš stravovat stále?Budeš mít partnerku,děti nějaké stresové situace a myslím že veškerá dieta je v háji.Vím jak to je,jsem přeci jen trochu starší.Mám dlouhodobou partnerku která žije zdravě a i po letech má někdy keci že to s dietou moc přehánim.

Dostali jsme se do sporu a při tom jsem tady reagoval jen proto abych Ti pomohl.Je mi líto že mě takto chápeš a omlouvám se Ti.
Přeju Ti krásný den!

2) Dnes sem přešel na sacharidovou stravu (2 + 4 banány) a budu sledovat, co to se mnou udělá. Popisovaná bezsacharidová strava mýmu tělu nikdy nevadila, tak nevím, jestli se dá hovořit o adaptaci. Dlouhodobě mi nepřijde vhodná už jen díky tomu, že je tělo v ketóze. Kvasinky sem úplně nevymlátil. To snad ani nejde, ne? A i kdyby se to někomu povedlo, tak zasáhne slepý střevo a pomůže kvasinky ve střevě namnožit. Nad stravou a obsahem fóra už přemýšlím půl roku. Stejně se ale člověk neobejde bez experimentování. Hlavně díky chybám člověk začíná chápat co, jak a proč funguje, což je k nezaplacení. Žádnou větší chybu sem ještě neudělal.

3) Jestli se tak dokážu stravovat stále? Bezsacharidově se dlouhodobě stravovat nechci a sacharidovou dietu teprve začínám testovat. Stravovat se tak jak chci dokážu jak dlouho si umanu. V horizontu let neočekávám komplikace.

Zřejmě šum v komunikaci. Taky se omlouvám za pár ostřejších příspěvků.

Pomoct nepotřebuju.

_________________
vše o šankaprakšaláně ● tabulka zdravých potravin: download / online / kompletní sakulova
Používejte MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2012 7:26 pm 
Offline

Registrován: stř čer 02, 2010 6:10 am
Příspěvky: 389
Xeelee píše:
2) Dnes sem přešel na sacharidovou stravu (2 + 4 banány) a budu sledovat, co to se mnou udělá. Popisovaná bezsacharidová strava mýmu tělu nikdy nevadila, tak nevím, jestli se dá hovořit o adaptaci. Dlouhodobě mi nepřijde vhodná už jen díky tomu, že je tělo v ketóze. Kvasinky sem úplně nevymlátil. To snad ani nejde, ne? A i kdyby se to někomu povedlo, tak zasáhne slepý střevo a pomůže kvasinky ve střevě namnožit. Nad stravou a obsahem fóra už přemýšlím půl roku. Stejně se ale člověk neobejde bez experimentování. Hlavně díky chybám člověk začíná chápat co, jak a proč funguje, což je k nezaplacení. Žádnou větší chybu sem ještě neudělal.

3) Jestli se tak dokážu stravovat stále? Bezsacharidově se dlouhodobě stravovat nechci a sacharidovou dietu teprve začínám testovat. Stravovat se tak jak chci dokážu jak dlouho si umanu. V horizontu let neočekávám komplikace.

Zřejmě šum v komunikaci. Taky se omlouvám za pár ostřejších příspěvků.

Pomoct nepotřebuju.

Tak to jsem rád že to takto dopadlo.Zřejmě taky záleží na tom jak moc jsi byl kvasinkou zasažený.
Já měl rozsáhlý ložiska ve střevech a plnou krev plísně(podle Jardy kandidy),ekzém.V krvi je úbytek výrazný ve střevech nevím,ale už mě nebolí takže asi ubývají.Ekzém menší ale stále.
Efekty jako motání hlavy,chutě na sladký,úzkosti,průjmy,prdění jsou už mimo mě.
Každopádně si ani po půl roce nedovolím dietu jakkoliv měnit,protože každý takový můj pokus byl vždy zakončen nezmarem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2012 7:49 pm 
Offline

Registrován: sob říj 02, 2010 10:19 pm
Příspěvky: 1106
Alex píše:
Chcel by som sa podelit o moje skusenosti v liecbe candidy pomocou MMS2. MMS2 som si zohnal asi v maji minuleho roku /maj 2011/. Predtym som skusal mms1, vilcacoru .. a snad vsetky mozne fungicidy co sa daju kupit. Aby ste boli v obraze candida ma trapila viac ako 8r. Samozrejme len s docasnym zlepsenim problemu. Ale vratim sa k tomu MMS2. Momentalne mozem povedat ze je to najlepsia vec aku som do seba dal. Samozrejme nie chutovo, ale ucinkami na candidu bezpochyby. Od toho maja uzivam MMS2 v podstate stale, co bude zachvilku skoro rok. Samozrejme momentalna frekvencia je udrziavacia cize tak 3 tobolky raz za tydze .......


Gratuluji k úspěchům a nalezení vlastní cesty. Je možné že takhle to nebude fungovat všem ale každý jsme jiný a na každého funguje něco jiného. Pokud ti to prospívá tak rozhodně pokračuj.

Mám ve svém okolí člověka který své problémy vyřešil až tak že se odstěhoval na konec světa a téměř jediný čím se živí je chleba který si peče jakýmsi pařením z vlastně umleté mouky. V létě sní trochu zeleniny co mu kdo dá. S moukou i chlebem si povídá a přípravu má jako posvátný rituál. Těžko najdete někoho spokojenějšího a zdravějšího.

Další známý dlouho bojoval s kvasinkou, jako obykle neúspěšně. Vše se vyřešil až začal stavět dům na venkově. Z hlíny a slámy vlastníma rukama jej splácal, každý den v pohybu každý den na vzduchu a jendoho dne si všiml že je bez problémů,

Cest a řešení je spousta. Často ale mají společného jmenovatele - radikální změnu životního stylu, hodnot a návrat k jednuduché přirozenosti, která je nám tolik vlastní


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 355  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz