sakul píše:
Ach, ty jsi nenapravitelný manipulátor s fakty. Víš moc dobře, že tabulku jako svoji neprezentuji, už proto, že jsem několikrát uvedl odkazy, ze kterých jsem čerpal. Mým přínosem je snad čas, který jsem tomu věnoval, moji zkušenosti jak reaguji na potraviny a moje měření ph, které se zobrazilo v sekci zásadotvornost a kyselinotvornost.
Takže ty jsi svoje vlastní poznatky sepsal do tabulky a zobecnil jsem pro všechny jakožto bernou minci:-) to mi nepřijde moc šťastné...
sakul píše:
Je to stejné jako když jsem napsal diplomku, kde teorie je opsána z několika zdrojů, které jsou uvedeny a praktická část je mojí invencí. Ani tu nevydávám za svoji a ani z jednoho nemám a nemhu mít finanční profit.
však se bavíme o egu, ne o financích? tys mně nařknul z toho, že to dělám pro svoje ego...
sakul píše:
Tohle vlákno je ale hlavně o tom, že chceme zkusit co evidentně některým lidem funguje. Lidem bez kandidozy banany problemy nedělají a evidentně spoustě lidem s kandidozou tento styl nebo některé jemu podobné pomohli a zabírají. To že jsi je neviděl neznamená že neexistují. Znáš ten příměr z kurvahošigutantag? "Tvoji p... jsem taky neviděl a věřím že ji máš" ... Banany sami o sobě nejsou ono zlo jak je prezentuješ, není to pířčina kandidy a není to aní její spouštěč. Příčina je v nerovnováze, v pošahané reakci těla kde se podrbali přirozené mechanismy.
Prosím tě ukaž mi jednoho člověka, který se vyléčil z candidy banánama. Graham a jeho reklamní tvrzení mně nezajímají. Pod jeho články by se dalo napsat PR...
a "banány samy o sobě" /dovolil jsem si opravit i za y/ to snad nemyslíš vážně:-) to mi opravdu chceš vkládat do huby něco co jsem nikdy neřekl? já jsem někdy tvrdil,
že zdravý člověk nemá jíst banány???
sakul píše:
Tobě nic nepomohlo za 6 let. Chápu že jsi mohl rezignovat a máš touhu šířit negativitu. V dikuzích s tebou mne ale také napadlo, že si kandidozu podvědomě hýčkáš a zbavit se jí nechceš. Možná ti funguje zástěrka něčeho hlubšího. Zkus popřemýšlet...
Sakule nezkoušej na mně ty psychologické rozbory, na mně to funguje každý den, celou zimu jsem nebyl nemocný, mám v pořádku imunitu, nemám deprese, nemám kožní problémy... můžu
dát na tvoje doporučení a začít jíst banány a budu mít problémy za týden, tak jako ty
měl jsi v pořádku psychiku? nerozhodilo tě něco? ovoce je zdravé, není možné, aby ti při candidě ublížilo!
určitě tě něco rozrušilo a narušilo to tvoje zdraví! zkus popřemýšlet