Golem píše:
vzhledem rekneme k drastickym zkusenostem z detstvi si klystyr nedovedu ani predstavit
To je dost nevhodnej předsudek kvůli špatný zkušenosti. Co já bych dal za irigátor. Po skoro dvou litrech se nic nedělo, tak sem ještě zkoušel cviky a když se nic nedělo ani pak, tak sem vypil další skoro dva litry a cca až po čtvrť hodině se to spustilo. Vodu sem pil po malých dávkách a prokládal sem je cviky.
Golem píše:
tak doplneni:
po cca 1 hodine se to spustilo - i kdyz i nadale se to nedalo nazvat protekanim(potreba tlacit byla i nadale celkem velka - jakoby na konci byl otvor jak z injekcni strikacky) - tak jsem pokracoval s pitim slane vody - po cca 3dcl vice jsem naraz nezvladal - celkem rychle cca po 3,5l byla voda cista ... pokracoval jsem do 4,5 litru voda byla na konci stejna jako na zacatku a telo uz se slane vode branilo celkem vydatne tak jsem zakoncil litrem hermanku vic tekutiny uz telo opravdu odmitalo prijmout - po cca 10min odesel naprosto cisty hermanek tak jsem zapnul stopky a za 45min si dal pripravenou ryzi.
takze myslim ze nakonec celkem uspesny pokus, nebo ne?
zajimave mi prislo, ze po tom tezkem zacatku byla voda cista celkem rychle (muze to znamenat ze usazeniny zustaly prilepene a voda jen protikala ?)
za nejvetsi chybu a neprijemnost kterou jsem udelal povazuji, ze jsem se rozhodl pro ryzi s ghi - normalne totiz mleko a jakekoliv mlecne vyrobky nekonzumuji a tak musim ostatni co mleko neji at zvoli zde doporucovany kokosovy olej - protoze nic tak odporneho a pro me neprijemne smrdiciho uz jsem do sebe leta letouci nacpat nemusel - bylo to doslova stylem kdyz musis tak musis a jednoznacne zdaleka nejneprijemnejsi a nejodpornejsi zazitek procedury. myslim, ze jinak oblibenou ryzi do sebe par tydnu nedostanu
jeste jednu otazku: mam jeste stale cca hodinu po poslednim "vypousteni" pocit celkem nafouknuteho bricha (ve spodni casti) cim to muze byt ? kdyz i hermanek odesel tak by tam prece zadna slana voda uz byt nemela, nebo se pletu (pocitove by clovek nerekl ze odeslo 4,5l) ?
diky
Golem
Jídlo by se mělo konzumovat mezi 30 až 45 minutami po vypití heřmánku, ne po vyloučení. Do maximálně jedný hodiny ses ale vešel.
Ghí nemá s mléčnými výrobky nic společnýho. Jde o čistý nasycený a nenasycený mastný kyseliny (tuk). Přepuštěný máslo nemá žádný negativní účinky, který maj mléčný výrobky. Ghí má samo o sobě skvělou oříškovou chuť, ale rozvařená rýže s máslem ale není žádná dobrůtka a nejsem si jistej, jestli to bude s jiným tukem lepší. Asi by bylo lepší oboje konzumovat zvlášť a dlouhodobě pracovat na zlepšení stavu střev natolik, aby člověk moh začít experimentovat s jídly bez rýže. Na to ale opatrně, s mozkem a hlavně bez přemnožený kvasinky, kterou bývá střevo prožraný skrz naskrz.
_________________
vše o šankaprakšaláně ● tabulka zdravých potravin:
download /
online /
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!