Dobry den, moj predosly jedalnicek sa skladal z trochu varenej natural ryze,jahly,pohanka + dost tuku, orechy, semienka tak 100-150g denne, pickles + zelenina a trochu ovocia, SP mi nerobi dobre a po comkolvek varenom mi hned zacne silno busit scrde a sem tam "preskoci"....neprijemny pocit. PH mocu cely den max 7. Stolica 1x denne, riedka. Travenie celkovo nie velmi dobre, nafuknute brucho atd...
Zacal som trochu rozmyslat
a logicky mi vychadza, ze clovek je stavany na cukor z ovocia a zelene listy + trochu orechov a chrobakov... iba ak by bol dovezeny z inej planety a nebol by prisposobeny na zivot v prirode, preto by si musel pomocou inteligenicie zabijat zvierata oddelovat z nich svalove tkaniva a opekat, inak by to nezjedol, varit trvde obilie a robit dalsie zaujimave chemicke zluceniny a pouzivat to na doplnenie enegrie inak by na tejto planene neprezil, co neprichadza do uvahy s dnesnymi poznatkami z kvantovej fyziky
(bez pozorovatela neexistuje vesmir) a este ohladom evolucie, je to velka hlupost, ak by to bolo tak mali by sme tu teraz hadov, ktorym narastaju kridla a podobne anomalie, lenze nic take neexistuje, vsetky druhy zvierat su presne prisposobene na zivot v prirode a dokazu sa vyvinut len do urciteho stupna, takze
vsetko bolo vytvorene v jednom okamihu bez evolucie.
Tak som skusil zmenit jedalnicek.
Denne zjem asi
50g bielkovin 400-500g sacharidov(vacsina z ovocia alebo pohanky) a
40g tuku (pomer omega 3 ku 6 = 1:1-2)...vsetko surove, jem 3x denne.
PH mocu
rano 6-6.2, obed 7.4-8, vecer uz menej 6-7. Stolica 2-3x denne, pocit travenia v zaludku vyborny aj po vacsom jedle.