MUSÍM NAPÍSAŤ ZAUJÍMAVÚ SKÚSENOSŤ....... siedmy či ôsmy deň som v podstate čisto na živočíšnej strave... (protikvasinková/proticandidová diéta).
Prijmem 10-20g sacharidov denne, skôr tých 10g.
Výplach žalúdku som naposledy robil 10.4. ... nakoľko som presne o týždeň nemal čas robiť to ráno (pracovné záležitosti, a nepovažoval som to za dobrý štart do skorého rána), tak som sa rozhodol, že to budem robiť len deň vo víkende, a to každý týždeň (ako to robím doteraz).
ALE AKÁ ZMENA VLASTNE NASTALA ? AKÁ JE TÁ ZAUJÍMAVÁ SKÚSENOSŤ ???
Hneď ako som vypil
liter osolenej vody, tak o 5 sekúnd na to (ako vždy) som si strčil prsty do hrdla...
Prvé dva, tri deci vody boli ako VŽDY (v mojom prípade) priesvitné. Doteraz mnou vyvrátená slaná voda mala farbu s jemnulinkýýýým (nepatrným) nádychom do žltozelena, ale tak, že je to bolo fakt nepatrné. Často nemala žiaden odtieň, a to vždy vyvrátim z jedného litra 8,5 - 9,5dcl vody.
ALE TERAZ... prvé dva, max 3 dcl "klasické" u mňa bežné zafarbenie, a potom.... 6dcl ZELENÉ, ako hrom, s jemným nádychom do žlta.SOM RÁD, mám dojem, že skutočne nízky príjem sacharidov (ale neodporúčam to tomu, kto nechce počas tohto obdobia tuky...), absencia škrobov... u mňa za 7-8 dní vyvolala UVOĽNOVANIE STAREJ ŽLČE, ktorú mi nepomoholi uvoľniť ani TRI OČISTY PEČENE (dôkladná príprava na ne) s olivovým olejom a citrónovou šťavou, a ani 30-40 predchádzajúcich očísť žalúdka !!!V utorok či v stredu (jeden z týchto dní nepôjdem do práce) zopakujem výplach znovu, nebudem čakať až na budúcu sobotu...
Ak pôjde zas zelená voda, BUDEM RÁD...
DOTERAZ NIČ TAKÉ ZO MŇA NEVYŠLO... A keď si nejaký trubiroh bude myslieť, že je to "zanesenie" pre nedostatok sacharidov (za tých 7 dní), a tá zelená je výsledkom nedostatku sacharidov, tak NECH SA TEN ČLOVEK SPAMäTÁ.PROSTE JE TO TAK, takmer úplná ABSENCIA SACHARIDOV V STRAVE (škrobovitých z hrachu, škrobovitých z mrkvy, alebo neškrobovitých z jabĺk, ALEBO PROSTE ABSENCIA SACHARIDOV VŠEOBECNE, neviem...) mi pomohla uvoľniť starú žlč, a to mi doteraz v tom nepomohlo NIČ.
PS : Poslednú (zatiaľ poslednú) tretiu očistu pečene som si robil na spln, a dnešná očista žalúdka je tretia po poslednej očiste pečene. Preto pochybujem, že až na tretí (celkovo asi na 30-ty, alebo 40-ty, lebo jednu dobu som si robil výplach žalúdka každý druhý-tretí deň) výplach po ošiste pečene by sa uvoľnila stará žlč PRE ZÁSLUHY OČISTY PEČENE citrónom a olivovým olejom.
SOM PRESVEDČENÝ, že za to vylúčenie starej žlče môže práve proticandidová diéta s prídelom 10-20g sacharidov denne + veľké mnosžvo živočíšnych tukov (Kwasniewski hovorí, že čiastia pečeň a tým pádom aj žlčník - a absencia sacharidov v strave dopomohla k tomu, aby pečeň nemusela spracúvavať sacharidy - a tak mohlo prebehnúť lepšie očistenie žlčovodu a asi aj pečene), bielkoviny...
SPOKOJNOSŤ.
dieta