Pavel Veselý píše:
Tak se hlásim po 10ti dnech s dobrou zprávou-mám rozlepeno.Ale bohužel nevím čím jsem k tomu došel protože jsem udělal těch změn moc.
První věc je že jsem dostal po odčervení chřipajznu jak bejk-ne horečka,jen hleny horem i dolem(s průjmama),ucpanej nos,hlenění v krku-prostě hnus.Paradoxně se ale jinak cítím velmi dobře takže je to určitě dílo trojčátka který něco vymlátilo.
Teď ty opatření co jsem udělal-určitě netrenuju takže kromě zaměstnání nulová zátěž.
řekl jsem si že tělu usnadním úklid takže jím jen 2x denně místo 4x
šťávy jsem zvedl z litru na 2 litry
vodu piju jen s osmozy a do dvou litrů si přidávám 20 kapek HCL a popíjím celý den
První jídlo je zelenina s patlaninou kterou jsem trochu vylepšil:150g cottage chese,70g lněný olej,10g pupalkový olej,10g rybí olej,2 lžice lněného semínka a 1g MSM-tohle vše umixuju a dám do toho zeleninu a koření-to je snídaně.Úplně cítím jak to tu krev ředí a mám z toho horké ruce a uši.
Pak celý den nic nejím a v 7 večer mám večeři a to je zelenina dušená na ghee+2 vajíčka-míchanice,a po vychladnutí dávám ještě 30g lněného oleje navrch.
Jsem zvědavej jak tohle bude fungovat až začnu zase trenovat,jestli to bude udržitelný stav a nebo jestli mi to slepení způsobuje opravdu sport.
Ještě poznámka k těm šťávám-dělám je z okurek,ředkví,brambor,zelí-žádná sladká zelenina.Zkoušel jsem je nahradit sodou a trepenweinovou směsí a to na mě kupodivu nezabíralo takže se na tom rozlepení mohly podílet i živé enzimy.
Tak vidíte, že to jde, ale zase ty omega 3 kyseliny nepřežeňte, to docela dost ředí krev a může dojít ke krvácení.