RITA píše:
Na protikvasinkové dietě jsem necelých 14 dní a PH mi začalo špatně fungovat,většinou se pohybuje kolem 5,5 max. 6,8 a to po zel.šťávě a čaji bancha hira,sodu zatím nepoužívám.Jím z ovoce jen grepy,citrony a teď i jahody nejsou sladké.Jinak jen zel.saláty(č.zelí,ledový salát,okurka,kapii,kedlubna,červ.cibuli,čili,česnek kombinuji to mezi sebou) zálivka- umeocet,sezam. nebo oliv.olej a mořské řasy,taky jím picles.Chci pomalu přidat vajíčka,možná trochu kvalitního masa a sýry(tvarůžky,parmazán),už mám taky houbičku do mlíka.
Ořechy i semena jsem na chvíli vyřadila kvůli plísním,mám "ekzémy".Beru hořčík,zinek,B-komplex,betakaroten s C a E,Lichořeřišnici kapky.
Včera jsem měla možná reakci na vymírání kvasinky(nejsem si jistá,možná,že to byla spíše chřipka),zimnice, bolest celého těla,hlava,kosti,klouby,svaly,vzala jsem homeopatika,dnes o 80% lépe.
Dříve jsem se snažila dodržovat jídelníček dle rad pana Jardy,ale měla jsem úlety hlavně vánoce,leden,únor.Ale PH mi i přes úlety vcelku
fungovalo,odpoledne vystoupalo až na 7,5 ,sodu jsem vůbec nepoužívala.Pila jsem dost různé štˇávy a dopoledne jen ovoce,odpoledne zel.šťáva a salát a k večeru ořechy,brusinky,datle,fíky a taky byly sem tam úlety.
Podobná zkušenost,někdo další?Ještě seberu pár informací a pak sem hodim na co jsem přišel.