Citace:
Trošku mi to připomíná jako když někdo píše, že měl silný průjem a že to určitě značí, že se tělo zbavuje candidy. Ano, existuje tzv. Herxheimer-Jarmuschova reakce, kdy se přechodně zdravotní
stav zhorší, aby se následně zlepšil, ale to mi vůbec nepasuje na to, co tady píše kolega...
Na Herx reakci mi to opravdu pripadne ze to trva hodne dlouho. Ale uz drive jsem neco podobneho zacil se zapperem.
Kdyz jsem pouzil zapper, tak jsem z toho mel asi 3 tydny problemy (zatuhly krk, toceni hlavy atd.).
To jsem udelal pred 2,5 roky.
Od te doby jsem se zappera nedotkl, ale zato jsem sel zdravotne pomalu ale jiste dolu.
Na imunologii nemam zadny nalez (borelie, chlamydie atd.).
Osobne si myslim, ze trojcatko mi nevadilo. Uz jsem ho 1x drzel a bylo to docela v pohode.
Myslim, ze mi nejvice vadil prave ted kefir z tibetske houby.
Ja si o tom myslim toto:
Problem mi zpusobil kefir. Otazka je proc. Cetl jsem, ze pokud je tibetska houba trosku slizka, muze zpusobit zazivaci problemy.
Nektere prispevky na internetu rikaji, ze kefir by se mel pit az po urcite dobe, kdy se drzi dieta. Jinak muze dojit k silne reakci.
Rovnez jsem se docetl, ze pokud ma nekdo tzv. "leaky gut", tak by nemel v prvni fazi pit kefir.
Toto je asi jedine vysvetleni co k tomu mam.
Co se tyka toho ranni buzeni tak si myslim, ze to mam od zaludku. Doktorka mi zjistila malou gastritidu zaludku.
Gastritida se dle Malachova neslucuje s provadenim Trojcatka. Mam pocit, ze jsem si rozdrazdil prave tuto gastritidu trojcatkem.
Vzdycky to probouzeni jakoby bylo impulzem prave od zaludku (nebo ze by nejaka nocni uzkost...).
Dava to smysl?
Diky moc.