Xion píše:
Mozno by som nazaciatok skusil protiparazitalne kury, a vyskusal, ci problemy s travenim nesposobuju parazity. Je mozne, ze ti alergia odijde, casto to sposobuju paraziti ako aj ine problemy s travenim. Potom by som vycistil pecen, aby sa nemali kde schovat, a s udrzovacou davkou z trojcatka postupne odijdu aj ti, co by sa nahodou ukryli v bordeli v zlcovodoch. Nakoniec, poriadna MMS kura.
Ak si si ich uz robila, alebo parazity nemas, potom sa uvidi, co poradi Jarda, ci sa to da niecim nahradit. Ale s parazitmi ocista pecene nema velky zmysel, nekvalitna zlc, ktora zacpava zlcovody, je casto dosledkom parazitov a ich intoxifikacie, cize mozes sa cistit dokola, a stale budu nove a nove kamienky, usadeniny a zlcnikove blato.
Ty jsi poklad, to me nenapadlo, parazity mam zjistene od paní Bláhové, brala jsem Ivermectin a jeste mam pokracovat, ale chtela jsem to podporit vycistením jater. Problem je v tom, ze se paraziti schovavaji taky v cyste za uchem - dle mereni i toho co jsem vypozorovala, takze neni uplne jednoduche je zlikvidovat.
Namerila mi take zasazena jatra a slinivku EB virusem a zloutenkou, projevuje se to castym prujmem, ktery vetsinou prijde po jidle. Zadnem smazenem nebo tak, jim hodne zeleniny a chodim na obed do zdrave vegetarianske jidelny..
Napadlo me, ze bych si tou ocistou jater mohla pomoct, ale jak pises asi ne.
Rikala jsem si prave, ze kdyz procistim jatra, tak tu chemickou antiparazitickou lecbu lip ustojim. Je fakt, ze ty zlucovody budou zanesene, vzdycky mi ze zlucniku jakoby vystreli zluc a sotva dobehnu na WC. - strasne krece v brise, to nikomu nepreju. Ale jist musim, hlavne mam porad hlad...
Dekuji ti moc za rady