NOWOCAYN píše:
Pôstári (rozumej tí, ktorí často postupujú hladovky) ... to sú tí, ktorý v honbe za dokonale čistím telom obetujú svoju svalovinu a ochudobňujú organizmus o živiny ? Nenavážam sa do teba, Xeelee, len som si to nemohol odpustiť, a vyjadril sa na margo častých "hladovkárov", ktorý si z hladoviek urobili "šport" ničiaci vlastné zdravie...
Nechápu, nechci pochopit, zjednoduším, odsoudím. Díky, stačilo. Už mě tvý dojmologický výlevy vážně nebaví. Půsty sem podstoupil ze zdravotních důvodů a můj stav se po nich dlouhodobě zlepšil. Navíc sem se během nich cítil fyzicky i psychicky velmi dobře, líp než normálně. Ztráta svaloviny byla velmi dočasná a hladovka je od slova hlad. Já během půstů hlad neměl. Rád bych tě upozornil, že tvůj pohled na stravu není ten jedinej správnej a že tvý názory vychází pouze z toho, že se na tvý stravě cítíš dobře. Uvědomuješ si, že kritizuješ i ty, kterým to co odsuzuješ očividně prospívá a někteří to maj potvrzený i různými vyšetřeními? Nic ve zlém, ale většinou tu působíš jako zaslepenej fanatik, hlásající tu jedinou pravdu.
Buď tak laskav a přestaň se tu navážet do půstů a půstařů, dokud si nenastuduješ aspoň základy. Není to zdaleka jen otázka očisty těla a půsty praktikujou i dokonale pročištění lidé. Tady určitě nenajdeš nikoho, kdo by si půsty zničil zdraví. Teď dlouho žádnej půst neplánuju, ale teším se na to, až zas budu delší dobu bez jídla, protože mi to po všech stránkách dělá dobře.
[Příspěvek je mimochodem čistej útočnej off topic, kterej nemá s předchozí diskuzí nic společnýho. Prober se. A nejlíp na tohle vůbec nereaguj. V tomhle vlákně o tom s tebou nikdo diskutovat nebude a můj názor na tvý chování na fóru už ti jinam psát nebudu. To je ode mne vše.]
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!