dobrý den pane Jardo, chci se zeptat, zda vidíte nějaký technický problém s provedením šanky po třídenním půstu? měla jsem původně v plánu držet půst jen včera při úplňku, ale dělá mi vyloženě dobře, nemám ani žádné výrazné detoxikační příznaky, krom mírné únavy, která je ale dosud víceméně stálicí v mém životě...ani jsem ještě neudělala klystýr, protože jsem necítila potřebu, únava je opravdu jen mírná a jinak nic....chtěla jsem původně dnes začít jíst, abych mohla jít v neděli či pondělí do šanky a nešla na to s prázdnými střevy, protože jsem vždycky všude četla, že se to po hladovění nedoporučuje, ale teď si říkám, že to je třeba jen další mýtus, koneckonců píšou to na stránkách pro všežravce.......
myslíte, že může po třídenní hladovce nastat u šanky nějaký problém? pokud ano, tak půst dnes či zítra ráno přeruším a začnu jíst, aby šanka v pondělí proběhnout, ale nechci zbytečně podléhat zaběhnutým konvencím, pokud to není opravdu nutné
jsem na protikvasinkové dietě, předpokládám, že převážně syrová zelenina a smoothies nejsou před šankou problém nebo ano? na stránkách o hydrocolon terapii čerstvou zeleninu před procedurou nedoporučujou, ale váš pohled by mi přišel relevantnější, můžete mi prosím napsat, co si o tom myslíte?
Jídlo v den šanky je naprosto nevhodný pro návratovku po půstu. Účelem návratovky je postupný naběhnutí žaludku na plnej trávicí výkon, cehož se šankou nikdy nedosáhneš. Třídenní půst je sice hodně krátkej a žaludek se ještě nestihnul moc zastavit, ale i tak mi to nepřijde jako dobrej nápad. Počkej si tři dny.