Jarda píše:
Zuzana* píše:
Dobrý den Jardo, děkuji Vám za vyjádření. Jen se mi nechce věřit, že bych měla v sobě nějakého parazita, jelikož se cítím opravdu zdravá, až na akné na zádech to byl vlastně i důvod, proč jsem chtěla podstoupit jaterní očistu mimo nějaké další minimální drobnosti. Jak můžu zjistit, že mám parazity? Případně mohl byste mi poskytnout bližší návod na trojčátko nebo kde najdu bližší informace? Není u antihelmentické kůry větší riziko? Děkuji mnohokrát za odpověď.
Já jsem toho názoru, že je mnohem lepší věřit, že parazity v sobě mám, než se tvářit, že to není možné a přesto je v naší zemi má naprostá většina lidí. Zjistit to jde na Salvii, nicméně to vám nijak nepomůže, jednodušší je se pravidelně odčervovat a máte jistotu i klid.
Este by som pripomenul, ze zakernejsia vec na parazitoch je, ze clovek moze byt roznasac. Napriklad asymptomaticky nosic cyst u ameb, a prave cysty sa likviduju velmi tazko. Takto moze roznasat parazity na slabsich jedincov vo svojom okoli, v ktorych sa uz poriadne rozvinu. Vsetci okolo neho su chori, ale on vyzera, ze je zdravy a po antiparazitalnej kure ani neciti rozdiel. Cize, jedina rozumna cesta, tak ako Jarda pise, je cistit sa od parazitov preventivne, je to proste otazka cisteho pochopenia zivotu. Ziadna mudra spolocnost nemoze dlhodobo bez ocisty parazitov prezivat a topit sa v stasti a zdravi, rovnako ako sa neda zit v byte, ktory sa nikdy neupratuje.