Jarda píše:
Poškozené nehty jsou vzorovou ukázkou nedostatku hořčíku, železa a křemíku. Hořčík Vám upraví velice rychle sezamové, nebo mandlové mléko, železo nejsnadněji získáte z třtinové melasy, která má i dost hořčíku, dále švestky, meruňky, rozinky, většina ořechů, dýňové a slunečnicové semínko, vždy jsou lepší organické zdroje železa. Křemík je celkem bohatě v okurkách, nebo můžete rozumě užívat přesličkový čaj.
U zubů to není příliš o čištění, to je jenom reklamní trik výrobců různého sortimentu všelijakých past a gelů. Naprostá většina lidí sice svědomitě zuby čistí a stejně jim hnijou, já skoro nečistím a nemám jediný zkažený zub, přičemž zubař se mi do úst díval naposledy v roce 1981. Jednoznačným zdrojem kazivosti zubů jsou kyselinotvorné potraviny, hlavně velká spotřeba mléka, cukrů a škrobů. Jinak nejlevněji vyjde čištění mořskou solí, také je vhodné před spaním vypláchnout ústa mrtvou vodou, či koloidním stříbrem a úplně nejdokonalejší ochranu zajistí vyčištění roztokem MMS.
Dobrý den,
včera jsem Vám psala ohledně MMS a nemůžu to tu nikde najít...tak to píšu znovu, omlouvám se, prosím jestli jste už odpovídal, napište mi, pod jakým tématem ten můj dotaz najdu, omlouvám se!
Zarazilo mě, že na internetu prodávají MMS za 590,- a ten pán, na kterého jste mi dal kontakt mi dal 0,5 l za 50,-. Je to důvěryhodné? Je to opravdu MMS? Vy jste to používal také od něho?
Předem děkuji za odpověď
s pozdravem
Jana