Bronek píše:
tak uz mam taky trochu zkusenosti s mms, uz jsem na sedmi kapkách v docela krátkých intervalech, protoze mi nedelá zádné problémy s nevolností nebo neco podobného. A musím potvrdit pozitivní výsledky, protoze jsem si poslední dobou stezoval na bolest ramena způsbenou nejspíš brigádou v kovárně a nyní není nejmenšího náznaku, dobré, uvidím, až zase budu makat, jestli se to nevrátí. Taky mě trápil dlouhodobý kašel, někdy mě to v noci budilo, také vyřešeno. Atd.. vše po krátké době užívání, někdy rozepíšu více poznatků. Teď mám ale spíš dotaz.
Jedna vec zarazila, během kůry na mě přišlo nachlazení, mám rýmu jak trám, náznak kašle, myslím, že když mám tak nabuzenou imunitu, tak bych se neměl tak lehko nachladit ne? Napadlo mě, že třeba ze to je jakýsi proces vyplavovaní škodlivin, ale nevím, nerozumím tomu. Nevíte, jestli třeba nemůžu něco dělat špatně? No, pravda, že kvuli zkouškovému nestíhám a chodím jenom na nejlevnější jídla do menzy, to asi nebude to pravé ořechové, když chci být zdravý...
Strava z menzy, no comment...
Ja by som nejdol nič celý deň a bol iba na MMS.
Tým sá dá docielit celkom dost v priebehu krátkej doby.
Mimochodom tá chut sa dá celkom dobre oklamat tým, že si jednoducho stlačíte nos a tým nebudete cítit tú chut.
Nie každému to "chutí".