johnns píše:
Zmíněný postup mohu jen a jen doporučit. Ono v podstatě vše co jsem na tomto fóru přečetl od pana Jardy se do puntíku splnilo.
Tímto mým vstupním prvním příspěvkem chci opravdu moc a moc poděkovat panu Jardovi za tyto stránky a za nadpozemskou trpělivost při řešení cizích problémů (pane Jardo, musíte disponovat neznámým zdrojem energie, abyste tohle všechno mohl zvládnout). Máte nejen znalosti o lidském těle a jeho zákonitostech, léta praxe pramenící z vlastních empirických poznatků, ale co je možná nejdůležitější - schopnost, (řekl bych spíš dar) dopodrobna a naprosto srozumitelně podat tyto znalosti nám, lidem, kteří většinou absolutně nemají páru, co a jak v těle funguje a reaguje. Jistě je tu několik jedinců vzdělaných v oblasti anatomie, chemie či nějaké ...logie apod., těch se tímto nechci dotknout.
Žil jsem "normální" život na vařeném jídle jako drtivá většina lidí.
Byl jsem překyselený, zahleněný, časté záněty dutin, věčná rýma, alergie, astma, suchá kůže, bolesti hlavy, bolesti kloubů, časté zácpy nebo nechutná zapáchající stolice, dehydrovaný v jednom kuse. Nebudu ani rozepisovat z toho plynoucí psychický stav, stres z častých nemocí, nechuť do jakýchkoli aktivit, permanentní unavenost, naštvanost, takřka neschopnost užívat si života. V podstatě jsem přežíval, žil tak na 20% oproti dnešnímu stavu (týká se to především vnímání vitality, pocitu zdraví, energie a velké chuti do života vůbec do dalšího studování o funkcích lidského těla). A to jsem se změnou životního stylu vlastně na začátku a okamžitě se mi zcela vyřešily potíže výše uvedené, kromě alergie a astma, ty se „pouze“ o 50% zlepšily. Jsem přesvědčen, že to bude ještě lepší, protože se změnou fyzického stavu vzrůstá i stav psychický, díky němuž máte dalšího silného spolubojovníka na všechny možné neduhy . Nepospíchám na to, naopak si vychutnávám každý další dílčí úspěch. A každé potvrzení zde uvedených rad ve mně vyvolávají pocity volnosti, lehkosti bytí a svobody těla. Jsou to pocity bez kterých už nechci být, protože bez dobrých pocitů z vlastního těla nelze plnohodnotně přijímat eventuelní příjemné pocity z dalších oblastí našich životů.
A nejšílenější je, že předchozí pocity na vařeném jídle jsem považoval za naprosto přirozené, jak jinak, vyrostl jsem tak!
Omlouvám se za tak rozsáhlý vstup, jde o první příspěvek a nějak to ze mě muselo ven. Příště již nebudu OT a budu se již vyjadřovat především věcně k tématu. Ještě jednou velké díky panu Jardovi.
Pane Jardo, změnil jste mi život a za to Vám moc DĚKUJI!
Tak to jsem rád, že to u vás také funguje a jen tak dál, opravit se dá prakticky všechno, pokud člověk dostatečně chce.