[quote="Vševěd":2kvfocal]http://en.wikipedia.org/wiki/Ketogenic_diet
na konci je vědeckých studií plno, o ledvinových kamenech, o cholesterolu, o odvápňování kostí...[/quote:2kvfocal]
Stále to čo píšeš stojí za deravú BAČKORU....
Nespomína sa tam koľko tuku jedia.... Ak málo, tak majú smolu, organizmus si berie energiu aj z minerálov.
Neviem čo tu píšeš za debiliny, ale prírodné národy ktoré sú v ketóze, majú najlepšie zuby a kosti zo všetkých prírodných národov, TAK NEVIEM čo za bláboli BAŠTÍŠ nejakým podplateným vedeckým výskumom - ASI NEMÁŠ OČI, a nevidel si v akej kondícii sú mongoli, eskimáci (spomínam ich, lebo o masajoch som toho veľa nevidel, a nevidel som dokumenty o európanoch, ktorí sa živia podobnou stravou ako napríklad ja), a aké majú pevné kosti a kvalitné zuby (tí, čo neprešli na pečivo - tradiční mongoli a tradiční eskimáci)....
SI ZASLEPENÝ, alebo....
Proste ti to hrá do karát, tak to BAŠTI..... klam sám seba, a zdravé zuby a kosti ketózových národov považuj za zubné a kostné protézy - A HLAVNE ZA SPOMÍNANÉ ODVÁPNENIE TO POVAŽUJ...
....
Úryvok z Kwasniewskeho knihy :
A : [b:2kvfocal]Ale hovorí se o genetické náchylnosti ke
tvorbe kamenu.[/b:2kvfocal]
K : Dedí se kuchyne, to znamená zpusob výživy, jisté
kulinární návyky! Pokud matka mela ledvinové
kameny a dcera se ucila varit po jejím boku, je vysoce
pravdepodobné, že i ona podedí sklon k tvorbe
kamenu po matce. Optimální výživa už po 3 – 4
týdnech vede k rozpouštení ledvinových a jaterních
kamenu.
Kamene sa tvoria tam, kde je prebytok sacharidov.
Fero87 : Ty sa len ničoho neboj, nejedz presolené poľské salámy, šunky, umelo údené (nakladané v taviacej soli) mäso a slaninu, a všetko bude o.k. ....
_________________
Majte sa pekne, veľa zdravia, šťastia, penazí vám prajem. NOWOCAYN & Marek. (9.5. 2012)
RUŠIM NICK, idem žiť, už je na to ČAS. Ruším účty na internete, všetko, počítač využívam už len na prácu.
Tešilo ma (9.5. 2012)
dieta
Naposledy upravil NOWOCAYN dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 390 |
1335627462 |