Ates píše:
Ates : Väčší HOAX už ani nemôžeš napísať...
Nikdy mi nie je ťažko na žalúdok, jedine grgám z cibule, tak ju už jesť nebudem...
450g tuku konzumujem, zlatý môj, už takmer 15 MESIACOV, a nikdy som nevyzeral lepšie ako teraz (nemyslím teraz postavu, ale výraz, zdravý vzhľad).
Pošli foto svojej postavy... JA TI TOTIŽ NEVERÍM....
Ak máš maximálne 90g sacharidov denne, a k tomu LEN 180g tuku a 90-135g bielkovín (bielkoviny majú nízku energetickú hodnotu...najnižšiu...), tak.... NEMÁŠ ŠANCU BYŤ SVALNATÝ TAK, ABY SI MAL 90KG....Maximálne tak máš namiesto svalov ŠUNKY.... ... Alebo máš hrubé kosti, široké boky, a si štíhly, ale bez toho, aby si bol svalnatý.... aj tak to môže byť...
No len, napíš mi svoju stravu.... SOM VEEEEEEEEEEEEEEĽMI ZVEDAVÝ.
Obilniny a strukoviny neješ (jedine proteíny v prášku z nich vytvorené)... Mäso, vajíčka, atď.. neješ.
Čo ješ ? Ovocie, zeleninu, oriešky a proteíny v prášku ? A z toho máš akože 90kg a svalnatú postavu ? Koľko meriaš ? ... No len odpovedz, a priznaj, že si na spomínanej strave dva týždne či mesiac (ak je to tak, počkaj si rok... a bude z teba polovica), alebo na nej vôbec nie si, ALEBO na nej si, ale si chudý či tučný (zlý metabolizmus), no nie svalnatý...
Pre možných oponentov, ktorí si myslia, že Ates mohol dosiahnuť to čo dosiahol, so spomínanou stravou :
AK MI NIEKTO Z ČITATEĽOV CHCE OPONOVAŤ, TAK NECH SI SKÚSI ATESOM POPISOVANÚ STRAVU, A NECH NA NEJ NADOBUDNE SVALNATÚ 90KG POSTAVU. Je to NE-MOŽ-NÉ. Lebo hoci tuky majú energetickú hodnotu viac než dvojnásobne vyššiu než sacharidy (1g sacharidov = 4kcal ..... 1g tukov = 9kcal), tak... z nich sa nepriberá...čoho dôkazom som na tomto fóre napríklad JA. 15 mesiacov denne 450g tuku, a nepribral som v podstate žiaden tuk. A kondícia sa nijak neznížila.
dieta