Bronek píše:
zdravím, Dotaz ohledne chuti, mms pouzivam, ale ta chut je mi zacina byt neprijemna. Cetl jsem ze to muzu pit treba ze stavou z jablek, nebo z ananasu, ale to neudelam bez odstavnovace. Stacily by pomerance? ty jdou vymackat lehko
A mám tady dotaz trochu mimo mísu, ale jinde se mi nedostává odpovědí a je to pro me pomerne dulezite, protoze minule me to vyšlo na 4000kč. Zkrátka, vím, že se dá mms aplikovat i zvířatům. Nemoc u koně, může být podobně založená jako u člověka. Můj kůň má strašně oteklou nohu (pravděpodobně lymfatický zánět cév, zvěrolékaři nazýváno sloní noha..), myslíte že by mu to mohlo pomoct? Jinak dávkování jsem se jakš takš dočetl. Hlavně se chci poptat ohledně aktivování, když to nechám hodinu odstát ve vodě, tak se to aktivuje samo ne? bez kys c. Zatím to tak dělám, hodinu odstát a pak to během chvilky vypije.. (zajímavé je, že normálně hned nepije, ale u MMS s pitím neváhá, třeba cítí, že mu to pomáhá)
Předem díky za odpověď
Podle mého názoru by to nemělo představovat žádný problém, ale ještě jednodušší a levnější je rozmixovat půl jablka, nebo kousek ananasu s trochou vody, čímž vám vznikne skoro stejná šťáva, jako z odšťavňovače a v té to pak vypít.
Pomoci by to mělo, záněty to celkem dobře umí, ale v tomto případě se mi zdá vhodnější dostat aktivované MMS do té nohy pomocí přidaného DMSO, než klasicky pitím ve vodě. Vyzkoušené to ovšem nemám, koně již nevlastním, ale DMSO veterináři u koní běžně používají pro vpravení léčiva přes kůži do tkáně a i samo DMSO má velice dobré protizánětlivé účinky.