Vševěd píše:
chichi no počkat. tak vy jste nejdřív upravila stravu, zbavila jste se kvasinek, ale na patách byla pořád mykóza. no a potom jste to pomazala mastičkou a zmizelo to?
to je poněkud v rozporu s tvrzením, že bez úpravy stravy to nejde...
Neřekla jsem, že jsem se zbavila kvasinek. Neřekla jsem, že jsem se zcela zbavila popsaného problému, ale že došlo k výraznému zlepšení. Po použití mastičky došlo k okem pozorovatelným změnám. Mastička zde, dle mého názoru, fungovala v kombinaci s úpravou stravy a očistami a lokálně je podpořila.
Poměrně často zde na fóru přispíváte. Dovolím si tedy předpokládat, že z něho máte také dost načteno - např. informaci o tom, že žádné samotné používání mastiček problém nevyřeší, ale může pouze dočasně pomoci. Je třeba odstranit hlavní příčinu - očistit a odkyselit celý organismus a dodat potřebné látky. Jen velký optimista bude čekat, že po léta huntované tělo bude v pořádku po pár měsících aplikace drobných výše popsaných ozdravných postupů. Mé tělo evidentně takový optimista není, bohužel. Avšak zdá se, že Vy ano.
Tedy ještě jednou pro Vás opakuji: mast určitě pomohla urychlit hojící proces, ale sama o sobě nebude řešením.