Je to možno "predražené", ale pozrite si zloženie niektorých tých produktov. Firma Healthforce napr. každú zložku, bylinu testuje, či nebola ožiarená. Ja som napr. dlho zháňala nekontaminovanú chlorelu (na detox ortute) a spirulinu a jednou z firiem, od ktorej som nakupovala, bola práve Healthforce, mala som doma certifikáty na obsah ťažkých kovov asi od 30 firiem vo svete, ktoré vyrábajú chlorelu, lebo som ju plánovala brať v kvantách po dlhú dobu a nechcela som sa viac zamoriť ako odmoriť. Takisto probiotiká by určite stáli za zváženie, tie bývajú často dosť zlej kvality a viac mŕtve ako živé pre niekoho po ATB liečbe. Takisto majú niektoré zaujímavé doplnky výživy - ako výťažok z olivových listov - používané pri infekcii, borelióze, formuly proti parazitom. Veľmi zaujímavý produkt je ich práškový zeolit je jeden z nakvalitnejších - veľmi malé čiastočky, ktoré čiastočne prenikajú aj do krvného obehu, používala som ho na detox ortute, mne sa to nezdá až taká cena za 500 g balenie, si pozrite čo stoja tekuté zeolity, ktoré obsahujú zlomok z toho, čo tento produkt. Majú tam produkt MSM - ktorý na rozdiel od iných firiem nie je vyrábaný z ropy a odpadu papierového priemyslu, ale z rastlinných zdrojov, niektoré MSM produkty bsahujú aj ťažké kovy.
Ja to len píšem kvôli tomu, že sú tu možno chorí ľudia, ktorí niektoré tieto produkty využijú, ja som bola dlho vážne chorá a hľadala som kvalitné veci, aby som nevyhadzovala peniaze a stálo ma to veľa námahy a úsilia.
Samozrejme vždy je lepšie si odšťaviť púpavu, žihľavu, koreň lopúcha... ale kto má dnes na to čas a kto to robí pravidelne? ako kupovať napr. produkt Vitamineral green al. Vitamineralearth, ale ja keď cestujem a nemám vôbec žiadnu možnosť robenia si štiav, tak si to občas výnimočne kúpim na cesty, podobne ako ten ryžový proteín. Takisto, čo sa týka surového kakaa, sú tam dosť chuťové a kvalitatívne rozdiely. Ako určite si nebudem kupovať nejaký acai prášok, nakúpila som si do mrazničky teraz 15 kg divokých čučoriedok a je to určite lepšie riešenie. Takisto v našich podmienkach máme napr. čiernu bazu, aróniu a pod. Podobne sa mi zdajú zbytočné produkty ako prášok z moruše. Chia semienka sú tam za celkom fajn cenu. Takisto maca pri hormonálnych problémoch je fajn.
Ten vegán proteín obsahuje bielkovinu z hrachu..... Najlepšie vegánske proteíny sú na báze naklíčenej ryže, ktoré sú surové, dopĺňajú sa o konopný a hrachový proteín. Niečo o proteíne od firmy SunWarrior:
http://www.naturalnews.com/023547_SunWa ... otein.htmlniečo o proteínoch:
http://www.naturalnews.com/031979_prote ... ation.htmlPre ľudí, ktorí majú problémy s trávením a alergiami, je najviac hypoalergénny ryžový proteín, ja som ho brala pri adrenálnej únave a doĺňala som ho o surový kozí kefír.