Andel píše:
Moc vam vsem ze srdce dekuji za povzbuzovani a rady (...) Jsem tam porad s nim a dobijim mu baterky a pozitivni energii.Ja orad verim ze se to v dobre obrati,nase laska je silna a kazdy den se modlim k andelum a vysilam do vesmiru sve prani,at se manzel uzdravi.V pondeli ma posledni ozarovani a rano v pondeli nastup na chemo (...) Take jsem se ptala sestry kdyz ma ted cukr v krvy zda je dobre ta chemoterapie a rekla mi ze to nema na to vliv.Milacka porad podporuji a rikal ze uvidime po chemo,ja taky nechci ,aby sel na chemo,ale jak ho presvedcit?Ja vim ze je to desny napor na imunitni system,ozarovani a ted chemo,ale co mam delat?Co?Jsem zoufala.
Povzbuzování, povzbuzování... Už mě ty tvý kecy lezou na nervy (nechci bejt sprostej). Pozitivní energie ho nezachrání. Mýho tátu taky nezachránila. Pokud začnete s chemoterapií, tak manžel umře, takže tuhle informaci co nejdřív zpracujte a pak nám sem napiš, že ste chemoterapii odmítli. Nechápu, proč se vůbec někoho ptáš, jestli zvýšenej cukr v krvi nevadí při chemoterapii, když pak píšeš, že vlastně nechceš, aby na ni šel? Příspěvek na mě až do tý zmínky působil tak, že s pomalou bolestivou smrtí manžela vlastně počítáš.
To je tak těžký dát manželovi přečíst tohle vlákno (třeba si ho vytiskni) a začít se bavit o navržených řešeních? Co máte dělat sme ti tu už napsali, tak nefňukej, že nevíš co máš dělat a že jsi zoufalá. To manželovi nijak nepomůže. Začni na fóru studovat to co jsme ti tu poradili. Když ti něco nebude jasný, tak ti rádi pomůžeme. Teď si musíte oba vlákno pěkně od začátku a v klidu přečíst a rozhodnout se. Po začátku chemoterapie už nejspíš bude pozdě a s každou další dávkou sajrajtů se bude manželova šance na přežití limitnějc blížit nule. Bez funkčního imunitního systému nepřežije.
Andel píše:
tak si ho tam nechali a zjistili ze ma cukr v krvi,pichaji mu inzulin a meri toho 16 mel 444,pak 440 vcera 390 a pak 290 a 340,porad mu to kolisa,nahoru dolu,tak mu pichaji inzulin.
Zase špatně. Moc cukru v krvi se neřeší inzulinem, ale změnou stravy. I když je fakt, že když je v nemocnici, tak to je problém. Jsi schopná se o něj postarat doma? Odmítnete chemoterapii, podepíšete revers a vše pak hned půjde řešit snáz. V nemocnici do manžela budeš těžko cpát i doplňky, který ti doporučuje pv33, a následnej půst (s Gersonovými ovocnými šťávami se nezastaví trávení a bude to náročnější) tam nepůjde držet v žádném případě.
Andel píše:
Take mi znama poslala knizku od Rhonda Byrne-Sekret(Tajemstvi) i cd s filmem,presne spoustu veci co tam rikaji,ja uz delam dlouho a instinktivne a spoustu veci se mi vyplnilo,nikomu to nerikam,protoze by si mysleli ze jsem blazen.Ja cely zivot verim v dobro lidi,kazdemu pmaham byt jen pohlazenim po dusi a usmevem.Ja proste verim,verim v hloubi duse ze se manzel s toho dostane a ze nase laska zvitezi.Dekuji,dekuji vsem za podporu a za rady.Za chvili zase jedu za nim,zkusim ho presvedcit,byt treba ze tu chemoterapii odlozime.Musim neco podniknout,musiiim!!!!Srdce mi krvaci,ale bojuju,bojujuuuuuu!!!!!!!
Tak ještě jednou. Vykašli se na tyhle blbosti. Umíraj i velmi dobří lidé jako můj táta a tohle ti manžela nezachrání. Akorát oddálíte rozhodnutí nezbytný pro jeho přežití a pak bude pozdě. Pokus se prosím odložit emoce a projevy lásky a zkus začít uvažovat aspoň trošku věcně a racionálně. My ti věříme, že manžela miluješ a nemusíš nám to tu neustále dokazovat.
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!