Andel píše:
Dobry den,po doporuceni,jsem se rozhodla Vas poprosit o radu.Nyni 10 kvetna to byl mesic co manzelovi nasli 20 tumoru v hlave a metastaze na plicich.Bylo to celkem rychle a hlavne necekane.Uz delsi dobu mel velky kasel a ja ho porad posilala k lekari,ale hold nesel,az pak nakonec sel a zjistil mu ze ma zanet plic,lekar mu dal ATB a manzel po tydnu sel do prace a kasel pretrvaval,tak jsem mu rekla ze to neni normalni,ze musi znovu k lekari.Nakonec sel a dalsi ATB a RTG plic,tam mu zjistili ze tam neco je.9 kvetna jsem musela zavolat rychlou a odvezli manzela do nemocnice,mel bolesti hlavy,ale CT mu ten den neudelali,nebod rekl,ze marodi se zanetem plic.Tak mu odebrali krev,udelali znova RTG a poslali ho domu.Den po velikonocich jsem jela se zpravou k jeho osetrujicimu lekari.Kdyz jsem prijela domu nebylo mu dobre a bolest hlavy pretrvavala.Tak jsem zavolala jeho lekari a rikal ze vecer se prijede kouknout.Ale manzel po obede usnul a kdyz se probudil,tak jsem se ho ptala jak se vyspal a vubec nereagoval a koukal jen pred sebe.Tak jsem honem zavolala jeho lekari a rekla mu situaci,vubec nereagoval a nekomunikoval.Lekar hned zavolal rychlou a odvezli ho do nemocnice,cestou uz mu davali infuzy a v nemocnici mu udelala CT a zjistili,ze ma tumory v hlave,tak si ho tam nechali.Pri infuzy mel mensi epileptycky zachvat.
Jezdime kazdy den na ozarovani a 21.5 ma posledni ozarovani a prvni chemoterapii.
Kdyz se vratil z nemocnice domu byl stabilizovan a my jeli k jeho osetrujicimu lekari,kde nam rekl verdikt,ze ma 20 tumoru v hlave ruzne velikosti a metastaze na plicich a ze neni sance.
Ale ja verim,s hlouby duse verim,verim v nasi velkou lasku,manzela kazdy den vozim na ozarovani hlavy a pozitivne ho dobijim i kdyz me srdce krvaci,vypada dobre chutna mu a 21 ma nastup na ambulantni chemo.Neco mi uvnitr rika,ze to dobre dopadne.
Cely zivot verim v dobro lidi,rozdavam kolem sebe pozitivni energii a lasku,i kdyz zivot se se mnou nemazlil,presto dokazu odpoustet a kazdemu pomoci byt jen dobrym slovem,nepo pohlazenim po dusi.
Jsme 6 roku manzele,v roce 2006 jsme se brali,seznamili jsme se 16 a zjistila jsem ze na aute mame sve zacinajici pismena svych jmen a rok narozeni,tudiz 6166 a zase sestky.Porad 6,a nedovedu si to vysvetlit.
Jeste jedna vec,co se mi stala 29.dubna jsem myla nadoby a vykouzl mi talir a spadl na zem rozbil se,to je stesti rika se a kolem louze cervena jako krev,a on jeden strep rozrizl pet lahev s cervenou limonadou,jsem si rikala bolestive stesti a na to v 11 hodin vecer mi volal syn ze mel autonehodu,auto bylo komplet kaput,ze byl zazrak ze s toho vyvazl z narazenyma zebrama.A takovych nevysvetlitelnych pripadu co se ted kolem me deji je vic,az mam s toho obyvy.
Ja verim v andele a verim,ze neco mezi nebem a zemi je,vidim veci ktere nevidi ostatni a vzdycky kdyz to reknu,stane se to.Co mam delat?Ja vim a verim s hlouby sve duse verim v nasi lasku,ze se manzel s toho dostane,kazdy den ho dobijim,ale nevim jak dal.
Doufam ze si o me nebudete myslet ze jsem blazen,to opravdu nejsem. Mejte se moc pekne a dekuji za kazdou radu.S pozdravem a pokorou Hana.
Tak rad se vám dostalo opravdu dost a jednoznačně dobrých, čili kdyby se nad sebou ještě zamyslel, což by mu dalo slušnou šanci, tak pokud jde o plíce, tam problém není. Řešení je v důkladných očistách střeva a těla, inhalacích, plus odčervení a měl by patrně být z nejhoršího venku. Něco jiného je ten mozek, tam jde vlastně o usmažený rozvaděč, který se dá do dobrého stavu pouhým odstavením člověka od přemýšlení nad blbostmi - všední denní starosti = většinou honba za mamonem. Je vhodné najít emoční kanál, kterým se to nahromaděné svinstvo vypustí, klidně může brečet, to je jedno, ale odlehčit. Mám za sebou dokonce podobný případ se smutným koncem, kdy dotyčný zaznamenal veliké zlepšení po podobném postupu, což vedlo k novému nástupu k běžnému dennímu režimu a velice rychle se přemýšlením nad stejnými blbostmi opět přetížil, to již bylo hotovo a nádory rostly nezastavitelně. Pokuste se mu problematiku takto vysvětlit, třeba pochopí kudy vede cesta, jinak jsou šance opravdu mizivé, nicméně jistá šance by byla i na bezsacharidové dietě, ale bude určitě menší, než pokud by léčbu pojal komplexně, to zvládnutí emocí je v tomto případě naprosto stěžejní.