MarcelaJ píše:
Dobrý den,
Jardo, můžete mi, prosím, odpovědět tady na ty otázky? Moc děkuji.
2.Nechci používat pastu na zuby. Můžu si je čistit pomocí MMS?
3.Když budu dělat vícekrát denně klystýr, můžu přidat citron nebo MMS?
4.Když budu překyselená, můžu pít vodu s citronem i třeba v půlce půstu? Někde jsem četla, že se doporučuje jen první 3dny.
6.Kdy nasadit v návratovce probio(mám kurungovity), když počítám s delším půstem?Minerály a vitamíny a patlanici-až po návratovce, že? A jak je to s kefírem a třeba ořechy?
7.Před půstem bych chtěla udělat ještě 11.očistu jater, domácí hydrocolon-kolika litry vody se má střevo pročistit?A těsně před půstem ještě očistu ledvin. Můžu použít místo okurky meloun(i když má dost sacharidů)?
8. Toto nepatří k půstu, ale dělám trojčátko a už se blížím k užívání lugolu. Srovnávám jod a jsem na 40kapkách denně, můžu toto množství i při trojčátku?
A pokud bych tu osmotickou vodu mrazila, tak tím způsobem, že nechám tedy zmrazit a tekutý zbytek vyleju? Nebo mrazit přes noc a druhý den mormálně rozmrazené popíjet? Mám v tom trochu guláš.
Díky
Myslím, že člen pv33 vám to napsal dobře a pokud něco k některým bodům, tak:
3)Do klystýrů bych nic nedával, maximálně prvních pár dní ten citrón.
4)Myslím, že to není zrovna nejvhodnější.
6)Zde vidím u toho jídla rozumný odstup dost důležitý, ale jinak laktobacily dle mého názoru nijak škodit nebudou.
7)Vyčištění střeva není na škodu, ale mělo by se před půstem ještě pár dní srovnat. Uvedené procedury, dle mého názoru nijak škodit nebudou a můžete si tak ušetřit některé nepříjemné detoxikační reakce.
Určitě můžete používat to množství které berete, není důvod dávat méně.
Na půst bych dal destilku, tu můžete přemrazit celou a rozmrazit, jinak vodu z kohoutku musíte zbavit minerálů a na to je ten druhý postup.