pisnicka12 píše:
Tak jsem z toho nějaká špatná. Byla jsem rozhodnutá koupit si Omegu 8006, ještě jsem zvažovala Hurom, ale tak nějak to Omega vyhrála. Jen jsem teď na vážkách z té plísně pod těsněním, co tu píšete...Samozřejmě bych nejraději Angela nebo Green Star 3000, ale žel z mého částečného a manželova plného invalidního důchodu na ně nenašetřím...Přesto bych ráda, už i kvůli našim dětem, měla nějaký kvalitní přístroj.Poradíte mi někdo, kde je nejlépe tu Omegu koupit, ceny jsou v ČR poměrně podobné u všech prodejců, ale ráda bych, aby nebyl problém s případnou reklamací...
Problem s reklamaci bude asi vzdycky, staci si precist treba to, co uvadi v Obchodnich podminkach na:
http://www.eujuicers.cz/cs/obchodni-podminky"Záruka se nevztahuje na běžné opotřebení zboží (nebo jeho dílů) způsobené používáním. Kratší životnost výrobku v takovém případě nelze považovat za vadu a nelze ji ani jako takovou reklamovat."To sama rika i Obcansky zakonik a pak musi rozhodovat soud.
Takze v pripade, ze zbozi intenzivne vyuzivate, tak musite pocitat s tim, ze reklamace nemusi projit.
Proto stale plati: Nejsme tak bohati, abychom si mohli kupovat levne veci.
Hurom rozhodne intenzivni pouzivani neprezije.
Neprezilo to bohuzel ani nektere prislusenstvi u Angela.
Inzenyr