nenastupila som hned na prisnu dietu, len som sa zatial zbavila uplne cukrov (dnes som ale mala jedno jablko). napr vcera som si dala celozrnne spagety so salatom, alebo pred par dnami som mala k salatu ryzu (tu uz som ale vysadila). chcem postupne vyradovat potraviny, kedze sama viem ze by som zo dna na den nedokazala prejst na prisnu kvas. dietu.
priklad dnesneho jedalnicka - na ranajky jablko, desiata vlasske orechy
obed - pohanka (macana vo vode zhruba 2 hodiny) s bryndzou, cesnakom a cervenou cibulou + nejaky druh salatu (neviem naisto ci to bol hlavkovy, bol mensi a cerveny)
veceru si zrovna premyslam
ale asi znova nejaky salatik, pravdepodobne hlavkovy s redkovkou,uhorkou,cesnakom,cibulou
vasu tabulku mam vytlacenu a zavesenu na nastenke aj s chumacom mojich vypadanych vlasov ako motivaciu
co sa tyka fungicidov, tak zatial davam iba kokosovy olej jednu lyzicu denne, rano na lacno lyzicu ostropestrecoveho (kvoli peceni). korenia ako oregano a chilli si davam bezne do salatov. caj lapacho si dam raz za cas, skor davam bylinkove ale v miere, najviac pijem samozrejme vody. zakupila som si od Jardu aj MSM, ktore som ale zatial iba raz ochutnala
necitim sa zatial tak zle ze by som nebola schopna ist trebars do prace, len sa mi stalo mozno 3x ze som mala krce a potom hnacku, ale to asi pred tyzdnom ked som zacala s dietou(vtedy som nasadila ostropestrec, neviem ci sa aj pecen nezacala cistit, lebo som mala stolicu uplne riedku a behom hodiny som bola na zachode 6x, z toho uz 3. zo mna sla len voda s nestravenymi zvyskami salatu+neznesitelny smrad aky som nemala ani pri sanke a hrozne stipanie konecniku). inak priznaky nafuknute brucho takmer stale, iba rano po stolici je to ako tak fajn, od vcera sa mi dycha lepsie ako 3 dni dozadu, casto si masirujem brucho a celkom sa mi to osvedcilo. posledne dni som si vsimla ze mam niekedy problem zaostrovat s ocami a sem tam sa mi trochu zatoci hlava, ale zatial nic hrozne, chapem ze je to z toho ze nedostava konecne nazrat
ocista pred dietou: asi 2 mesiace pred nou som mala sankpranksalanu ale inak ziadne extra ocisty som nerobila, chcela som sanku spravit este teraz ale ked uz som na diete, nebudem sa krmit ryzou a necham to na neskor, na prechode jar/leto. bola by teraz vhodna ocista zaludka? tu by som celkom prijala.
mozem sa spytat, ake by boli priznaky keby som sa priotravila? ci by sa mi velmi zle dychalo, alebo kvoli comu by som mohla skoncit v nemocnici?
ohladne toho cukru - pocula som ze ked klesne hladina cukru v krvi prilis, moze clovek dostat mozgovu porazku (vraj sa to vlastne stalo mojej babke ktora si nalacno dala lieky). nehrozi take nieco pri kvasinkovej diete?
varene vajicka - mozu sa alebo nie? niekto ich je, niekto nie. ja osobne ich niesom zvyknuta jest uz dlho, no ak sa mozu pri kvasinkach, tak si ich s radostou doprajem.
ktore z obilnin okrem pohanky sa mozu jest?
a ci mate nejake dobre typy na co zarucene nesmiem zabudat pri diete, co treba brat, aby som nieco nepodcenila. dakujem velmi pekne za pomoc