Jarda píše:
Ivermectin se bere cca 20 % nad vlastní váhu a obden, čili ho berete blbě a parazitů je mnoho druhů, na jiné je Entizol, na jiné Albendazol a na další Praziquantel. Patrně budete muset projet všechno, jinak nemáte jistotu, že se trefíte do cílové skupiny.
Dakujem pekne za odpoved. Bola som na Diacome, zistili mi stafylokoky, streptokoky, toxoplazmu, lamblie, škrkavky a este nejake druhy, tie su v menšom precentualne. Su skoro vsade. Myslíte, že je to pravdive vyšetrenie? Citam knihu Malachova, skúšam ísť podľa neho, očisty-klystir a hladovka 3dni, a po tomto mam nohy v noci kludne a citim sa ako znovuzrodená, svet je krasny, pokoj v mysli a duši
Ale akonahle niečo začnem jesť/pritom nič vystredne/, tak uz je v noci neklud. Druhy deň sa liečim zapperom, citim po nom akoby chripku. Beriem pelynek a hrebíček a teraz aj vratič a ine...Tak začnem ten ivermectin užívať teda obdeň.
ALERGIA NA PALINU
Este by som vás poprosila o váš názor.
Znama chce prejsť na trojčatko , ale jej na alergologii vytestovali alergiu na pelynek. Nevie na kolko krížikov, či je to silná alebo slabsia alergia. Co si o tom myslíte? Mohla by brať pelynek-palinu? Dcera tiez je ale slabo alergicka, no davam jej palinu a zda sa to byt v pohode.