pisnicka12 píše:
Chci se zeptat, jestli je zde nějaká žena, co prováděla očistu lymfatického systému a zda ji to pomohlo proti celulitidě? Já mám určitě lymfu v těle zatvrdlou jako umělou hmotu,chtěla bych se pročistit, i když ty tři dny bez jídla mě trochu děsí, protože jakmile mi klesne krevní cukr, dělá se mi špatně. Mám za sebou 3 očisty jater, užívám patlaninu, hořčík, draslík, jod, MSM, zelený ječmen atd. Ale stále se cítím strašně unavená a celulitida po celém těle dává tušit, že stav lymfy bude katastrofální. Jen bych chtěla vědět, jestli je tu někdo, komu to skutečně pomohlo, zda se nejen dobře cítil, ale zda to bylo vidět i na stavu kůže (celulitida). Děkuji.
a cistis streva? zamer se na ne, to proti unave hodne pomuze,a taky se podivej na pH (srvonat do spravnych hodnot)
co se tyce cukru,tak pri ociste pijes docela dost stavy z citrusu,tak by to nemuselo byt zase tak zle, navic nevadi si kdykoli jeste dalsi stavu udelat,kdyz uz to dojde denni davka, nebo si dat pomeranc.
jinak na lymfu bych ti doporucil skakat na trampoline, staci si zajit nebo si sehant takovou tu malinkou pro jednoho na cviceni, to lymfu vyborne rozpohybuje a to by ti melo taky znacne pomoci, ve fitnessech s tim poradaji i cviceni,stejne jako zumbu,spinning apod.