Jarda píše:
To bude zřejmě vyžadovat ty játra, protože jak to popisujete tak to asi nestíhají, pak máte málo žluče a trávení potravy není dokonalé. Slinivka totiž nedodá pankreatické enzymy a stolice je pak lepivá. Urinou se dají klystýry provádět i denně, klidně i dva měsíce zcela bez rizika a i to může stav srovnat třeba již po týdnu, či 14 dnech. Také bych zařadil více jablek a kokosovou moučku, večerní jídla se snažit sypat skořicí, která prdíky velice tlumí.
Já jsem říkal vybrat 60 tablet poté pauza a pak znovu stejné kolo. Urina je na oplachování a zábaly velice dobrá, ale pokud máte podezření na plíseň, tak je lepší dát do lavoru vody cca 30 aktivovaných kapek MMS a 30 minut tam ruce máčet. Při tomto postupu umoříte téměř cokoliv mnohem snadněji, něž antibiotiky a pokud se na to necítíte, tak vyzkoušejte potírání ran čistým vitamínem E vymačkaným rovnou z tobolky.
Takže to znamená zaneřáděné a ucpané, že? Takže to znamená, že kdybych ještě před očistou dodal Pankreolan, pomohl bych tomu, že? Jj, urina je fakt výborná a neznám nic lepšího, ale jde o kvalitu (druh) a množství a taky určo kvantitu provádění klystýrů. Ale přitom mi přijde, že nic nevychází ven do záchoda, ale to bude asi laický dojem.... Jablek si myslím, že mám dost. Mám jich denně cca 3-6 klidně někdy o pár víc. Kokos momentálně teda ne.
K čemu ten je v téhle souvislosti dobrej?
Takže ten vit.E pauza měsíc a zase brát celou krabičku, měsíc pauza...?
Nevím, zda plíseň, těžko říct... Já to nedokážu posoudit... Ty moj prsty jste viděl... možná, že bych to nazval laickým okem ekzém... tak občas někde na tom prstu, ne všude, ale mizí to... celkově se to lepší s urinou.... tak nevím o co přesně by mohlo jít a zda to nějak souvisí s očistou, že by se tam něco vrazilo... zrovna tam...?!
s tím MMS nebo vit.E bych to mohl vyzkoušet... je tam nějaké souvislost nebo spíš shoda co by to bylo, když by tomu pomohla jak urina tak i třeba ten vit. E?